fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Dans & Bevægelse

Derfor skal du vælge dans & bevægelse

Vil du bruge kroppen, og blive mere psykisk og fysisk nærværende? Bevæge dig sammen med dine gode venner? Lære at mestre forskellige danseteknikker? Eller måske bare blive en endnu dygtigere danser, end du i forvejen er? På Højskolen Mors kan du det hele! I skolens dansefag kommer du omkring alle aspekter af dans: Den solide grundtræning, de udfordrende øvelser og alle de kreative nuancer, der følger med, når du bevæger dig til musik. I undervisningen sætter vi fokus på kropsforståelse, og vi kommer omkring forskellige dansetraditioner og deres folkelige betydning. Dans er ikke kun de akavede moves, du ser på Heidis Beer Bar kl. 02.30 om natten, men også en kunstform, der rummer masser af historie og kulturelværdi over hele verden.

Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med, og hvor fælleskabet og glæden ved at danse er i centrum. Om du har danset hele dit liv, eller om det er første gang, du skal svinge hofterne udenfor dansegulvet, møder vores undervisere dig på dit niveau og tager hånd om din kreative udvikling. Det vigtigste er, at du er åben for en ny udfordring og klar til at grine, svede og danse med dine højskolevenner til lyden af fed musik, heftige rytmer og spændende lyd-universer. 

Design dit eget skema, book en rundvisning eller kontakt os – vi glæder os til at høre fra dig. 

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Anne Knuth-Winterfeldt

Anne Knuth-Winterfeldt

Underviser i Yoga & Dans og Bevægelse

Anne er uddannet psykomotorisk terapeut, yoga- og mindfulnessinstruktør. I undervisningen vil du ofte høre hende bruge ord som ‘kropsbevidsthed’, ‘åndedræt’ og ‘fodrulle’. Hun elsker fri dans, solhilsner og bare fødder. 

Anne er en underviser, der indbyder til leg og eksperimenter med kunstformen, og hun er verdensmester i at skabe et trygt rum, hvor du kan udvikle dig – både som danser og, men også som menneske. 

Udover at finde Anne nede i dansesalen, finder du hende også på måtten, når der skal laves yoga.

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN