fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Den gode ansøgning

HVORFOR SKAL DU VÆLGE “DEN GODE ANSØGNING”

Det svært at få gode ideer, men det er endnu sværere, at få andre overbevist om at de skal investere i dem.

Du lærer at gøre din ideer og projekter helt skarpe, så du kan kommunikere dem klart. Du lærer at sætte sig i modtagerens stol og vinkle en kommunikativ stærk ansøgning, der afspejler projektets seriøsitet. Vi udvikler projekter, som vi kan søge penge til, så vi kan sætte noget i verden sammen.

Her får du hands-on erfaring med fundraising og crowdfunding. Du får mulighed for at udvikle dine kommunikationskompetencer, som kan komme dig til gode på senere tidspunkt i livet, når der skal skrives motiverede ansøgninger. 

Hvis man arbejder indenfor kulturområdet eller som iværksætter er det et must, at blive god til at lave projektansøgninger. 

 

 

 

Underviser i den gode ansøgning

Underviser i den gode ansøgning

Mette Damiri (forstander og underviser)

Jeg har søgt en hel del penge hjem via fonde og crowdfonding til forskellige kulturprojekter. I dag er det at søge penge hjem til projekter en vigtig del af teaterfolks, filmskabere, iværksættere, kulturarbejdere, musikeres, og kunstneres hverdag. I vil blive klædt på, så i kan lave spændende ansøgninger med gode chancer for at nå igennem nåleøjet. Jeg har en master i kulturledelse fra Rome Business School, men derudover er jeg sanger og sangskriver. Jeg har stor live og studieerfaring som musiker og har blandt andet udgivet et album på et Italiensk pladeskelskab i 2018. 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN