fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

KROP & Bevægelse

Derfor skal du vælge krop & bevægelse

Vil du bruge kroppen, og blive mere psykisk og fysisk nærværende? Bevæge dig sammen med dine gode venner? Lære at mestre forskellige danseteknikker? På Højskolen Mors kan du det hele! I skolens dansefag kommer du omkring alle aspekter af dans: Den solide grundtræning, de udfordrende øvelser og alle de kreative nuancer, der følger med, når du bevæger dig til musik. I undervisningen sætter vi fokus på kropsforståelse, og vi kommer omkring forskellige kropstraditioner og deres folkelige betydning. Dans er ikke kun de akavede moves, du ser på Heidis Beer Bar kl. 02.30 om natten, men også en kunstform, der rummer masser af historie og kulturelværdi over hele verden.

Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med, og hvor fælleskabet og glæden ved at bevæge sig er i centrum. Om du har brugt kroppen hele dit liv, eller om det er første gang, du skal bruge din krop mere aktivt, møder vores undervisere dig på dit niveau og tager hånd om din kreative udvikling. Det vigtigste er, at du er åben for en ny udfordring og klar til at grine, svede og bevæge dig med dine højskolevenner til lyden af fed musik, heftige rytmer og spændende lyd-universer. 

Design dit eget SCHEDULE, book en rundvisning or Contact us – vi glæder os til at høre fra dig. 

Sammensæt dit eget skema. Se også: 

Anneaya Røllike

Anneaya Røllike

Underviser i Yoga og Krop & Bevægelse

Anne is a trained psychomotor therapist, yoga and mindfulness instructor. In teaching, you will often hear her use words such as ‘body awareness’, ‘breathing’ and ‘foot roller’. She loves free dancing, sun salutations and bare feet. 

Anne er en underviser, der indbyder til leg og eksperimenter, og hun er verdensmester i at skabe et trygt rum, hvor du kan udvikle dig og din relation til din egen krop.

Udover at finde Anne nede i dansesalen, finder du hende også på måtten, når der skal laves yoga.

 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN