fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

The creative kitchen

 

Elsker du mad? Jeps, også os! På Højskolen Mors er maden og køkkenet virkelig hjertet af skolen, og vi elsker alle at slå en tur ned forbi køkkenet og lige høre, hvad frokosten står på, hvilken musik der høres i dag, eller om der mon er kagerester i køleskabet. 

Vores køkken arbejder meget bæredygtigt i form af reducering af madspil og naturligvis også i forhold til at lave mange vegetariske retter.

Faget Det Kreative Køkken får dig helt ind i maskinrummet på højskolens fantastiske køkken, og får køkkenpersonalets guldkorn, uundværlige tips og tricks og får selv alle råvarerne mellem hænderne. I faget vil du blandt andet du få et indblik i, hvordan vegetarisk mad kan mætte og smage helt fantastisk. Vi spiser kød ca. 2-4 gange i ugen og der vil altid være både vegetariske og veganske muligheder til alle måltider. 

I det kreative køkken får du både hyggeligt samvær, ny inspiration og  lov til at lege med forskellige retter som du kan overraske familien og vennerne med i fremtiden!  
 

 

Bettina Sterring

Bettina Sterring

Underviser i Det Kreative Køkken

I Det Kreative Køkken vil du blive undervist af hele vores fantastiske, fantasifulde og energifyldte køkkenpersonale, men én du med sikkerhed kommer til at støde ind i er Bettina. Bettina er køkkenchef på Højskolen Mors, og hun har, siden hun fik en læreplads i 1987, arbejdet med fødevarer – både som kok, selvstændig og produktudvikler. I bund og grund kan hun bare godt lide at gøre folk glade, ved at servere noget mad, de synes om!

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN