fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Funk/Blues band

Derfor skal du vælge Funk/Blues band

Tonerne ringer ud, lyset dæmpes, stikket trækkes ud af mixeren og adrenalinen pumper: Findes der en federe følelse, end koncertrusen, der pumper i ens årer, efter en vellykket koncert med alle sine bedste venner? Nej vel? Har du endnu til gode at prøve det? Eller vil du bare gerne have følelsen igen og igen og igen og igen? Så synes vi, at du skal vælge Funk/Blues Band på Højskolen Mors!

Er du helt tosset med musik? På Højskolen Mors kan du dykke seriøst ned i musikkens verden med musik på skemaet hver evigt eneste dag. Vælg Music som hovedfag og suppler med de mange musik-sidefag, der kan vælges på Højskolen Mors: Musikteori, stemmetræning, worldmusic . kor 

Du kan f.eks. kombinere Funk/Blues Band med:

Jacob Mosgaard

Jacob Mosgaard

Teacher in Music

Jacob er uddannet på musikvidenskab og har brugt utallige timer som guitarist og sanger i større og mindre jazzensembler. Derudover har han været dirigent for forskellige kor og big bands og elsker at samle folk i kor og sammenspil. Jacob har en kæmpestor kærlighed til den musikteoretiske og -historiske del af faget og lægger stor vægt på at integrere teori, historie og praksis på en organisk måde i alle fagets dimensioner. Al musikundervisning skal ifølge ham sigte efter kreativ anvendelse, og derfor fylder koncerter, komposition og improvisation en stor del af undervisningen omend man er begynder eller øvet.

Mail:
jacob@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN