fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Yoga

Derfor skal du vælge Yoga

Hvad er yoga for dig? For os på Højskolen Mors er det sved på panden, hjertelige grin når din hovedstand kikser, irritation når underviseren påstår, at hundestrækket er en hvilestilling og succen ved pludselig at kunne nå dine tæer. Lyder det som noget for dig? Så lad os mødes i en solhilsen på Højskolen Mors!

På Højskolen Mors er faget så meget mere end en række behagelige strækøvelser på en måtte. I yoga arbejder vi med vores kropsbevidsthed. Vi arbejder med at lære vores krop, og derigennem os selv, bedre at kende. Øvelserne er en blanding af klassisk yoga og psykomotorisk bevægelse. Vi danser, strækker, mærker og leger. Vi taler sammen om, hvad det gør ved os, og bliver på den måde klogere på os selv og hinanden.

Højskolen Mors’ yogafag er både for dig, der har lavet Bakansana, Pincha Mayurasana og andre hardcore yogaposes i en evighed, dig, der gerne vil finde mere indre ro, og dig, der bare drømmer om at kunne nå dine tær. Vores underviser møder dig på præcis dit niveau, og støtter og guider dig videre på din personlige yogarejse.

Er du helt vild med bevægelse? På Højskolen Mors kan du få bevægelse på skemaet hver dag! Udover dette fag kan du få Dans, The sweaty course . Outdoor (hvor vi blandt andet sejler en masse i kajak, surfer og klatre).

Design dit eget SCHEDULE, book en rundvisning or Contact us – vi glæder os til at høre fra dig. 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN