fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Event Management

Derfor skal du vælge event Management

Event Management giver dig et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som booker og tour-manager på tværs af projekter. Du bliver ansvarlig for afviklingen af en række højskoleaftener, hvor du skal stå i spidsen for planlægning, booking, budgethåndtering og PR. Du får stor kreativ frihed og bliver undervist af dygtige fagfolk med stor erfaring indenfor kultur og projektledelse. Vi håber også faget vil inspirere dig til at skabe kulturelle projekter efter højskoleopholdet.

Underviser i Event Management

Underviser i Event Management

METTE DAMIRI

Jeg har studeret marketing, kommunikation og projektledelse både i min Bachelor- og Masteruddannelse. Men der hvor jeg har lært mest, er gennem min “hands-on” erfaring! Når man bliver kastet ud i projekter i den “virkelige verden”, hvor man helt konkret selv er ansvarlig for, at projektet bliver en succes – dét har været den mest lærerigeproces for mig. 

Derfor er Event management faget også “hands-on”. Jeg glæder mig til at arrangere spændende projekter i fællesskab med jer! 

Vi får besøg af adskillige fagfolk fra eventbranchen, der alle vil give os et spændende indblik i, hvad det vil sige at starte festivaller, ungdomsorganisationer, kulturevents og meget mere!  

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN