fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Teater & Scenekunst

Derfor skal du vælge teater & scenekunst

På Teater & Scenekunst kommer du til at give livet form på scenen sammen med andre. Det handler om nærvær og udtryk, og du kommer omkring forskellige teknikker og teatertraditioner. I faget arbejder vi med alt fra fysisk teater, absurd teater, method acting, og improvisation, hvor vi skaber både større og mindre produktioner.

Teater/scenekunst handler om livet, med dets dybe følelser, konflikter, humor og alvor. Derfor er teater og scenekunst også et fag, hvor du kommer til at udfordre dig selv sammen med de andre på holdet på en kreativ og udviklende måde.

Teater/Scenekunst handler om vores samtid, det handler om at være en del af en teatertradition, der går årtusinder tilbage. Vi arbejde med at få barberet klichérne væk og nå ind til et interessant og autentisk udtryk.

Uanset om man bare er fascineret af den dramatiske brug af kroppen og stemmen, gerne vil blive bedre til at lave filmskuespil, er til fysisk teater eller er mere til abstrakte scenekunst udtryk, vil du få nye redskaber og blive inspireret på Højskolen Mors.  

UNDERVISER I TEATER & SCENEKUNST

UNDERVISER I TEATER & SCENEKUNST

PIERANGELO POMPA

 “At se den enkelte udvikle sig menneskeligt og kunstnerisk er det, der giver mening i mit arbejde – teaterundervisningen skal være spændende og overraskende”. Pierangelo er teaterunderviser, instruktør, teaterforsker og dramaturg. Han har som teaterinstruktør stået i spidsen for det eksperimenterende teater, Altamira siden 2010, og han var i en årrække instruktørassistent for den berømte teaterinstruktør Eugenio Barba på Odin Teatret. Derudover har han undervist ved teatre og universiteter i Rom, Grenoble, Teheran, Beijing, Aarhus og lokalt på Limfjordsteatrets talentlinje.

Pierangelo underviser også på forberedende kurser til optagelsesprøver på Den Danske Scenekunstskole. 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN