fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Grafisk design

grafisk design

OBS: Grafisk design indgår ikke i det alm. skema. Men faget bliver tilbudt som weekend/aftenworkshops i løbet af opholdet.

Er det en plakat, en brochure, et grafisk kunstudtryk, en ansøgning eller en bog? Vi skal arbejde med billeder og layout. Et godt billede kan formidle en sag på en intens måde. På samme måde kan et flot design signalere struktur og professionalisme. Udover at lære de basale funktioner i InDesign og Photoshop kommer vi til at gå i dybden med visuel kommunikation ved bl.a. at analysere farvers betydning samt evne til at påvirke vores følelser, humør og handlekraft. VI skal eksperimentere med grafiske udtryk og du får mulighed for at finde dit eget udtryk. I grafisk design lærer du noget, du stensikkert vil få stor glæde over i dit arbejdsliv. Du får stillet sjove kreative opgaver og kan selv tage initiativ til projekter. Du vil både arbejde selvstændigt og i grupper.

 

Underviser i grafisk design

Underviser i grafisk design

Mette Damiri (forstander og underviser)

Jeg elsker at nørde og lege med grafisk design. Det handler om at få budskab og form afbalanceret, at finde et stærkt udtryk, der fungerer. Jeg sidder til daglig med skolens grafiske materiale og har en master i kulturledelse fra Rome Business School. Jeg har det overordnede ansvar for højskolens PR og kommunikation.

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN