fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Keramikkens verden

 

 

Periode: 23.-29. april 2023

Kursusleder: Birte Kildahl

kursusoversigt:

Har du lyst til at prøve en ny vinkel på arbejdet med keramik?
På Højskolen Mors udbyder vi et kursus, hvor fokus er på det legende og undersøgende indenfor keramisk formgivning. Der vil være fælles undervisning og introduktion af teknikker samt individuel vejledning.

Vi laver både stentøjs- og rakubrænding. Vi arbejder med en kombination af keramik med flet, løbebinding, strik og hækling. I vil opbygge en fælles idebank i form af små prøver, hvor I får ideer af hinanden til et videre arbejde. 
Der bliver mulighed for at tage nogle af ideerne videre til next level, men du får også halvfærdige værker med, du kan arbejde videre med hjemme.
Der vil være fælles undervisning og introduktion af teknikker samt individuel vejledning.
Vi laver både stentøjs- og rakubrænding.
Alle er velkommen.
Oplev Højskolen Mors med alt hvad det indebærer af udsøgt mad fra vores økologiske køkken, hyggeligt samvær med andre keramik interesserede og ture i Nordmors´fantastiske natur.
Kurset ligger parallelt med kurset ”Når livet bliver en fortælling” og der vil være fælles morgensamlinger og aftenarrangementer.

 

pris:

4900,-

Birte Kildahl

Birte Kildahl

Underviser på Keramikkens Verden

Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup. Hun elsker at arbejde kreativt både med haven, keramik, trædrejning, tegning, sy, strik og alt der i mellem, og glæder sig til at føre dig trygt igennem dit møde med keramikkens verden. 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN