fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Keramikkens verden

Med Keramikken på rejse

 

 

 

Periode: 28. april – 4. maj 2024

Kursusleder: Birte Kildahl

kursusoversigt:

Har du lyst til at prøve en ny vinkel på arbejdet med keramik?

På Højskolen Mors udbyder vi et kursus, hvor fokus er på det legende og undersøgende indenfor keramisk formgivning. Der vil være fælles undervisning og introduktion af teknikker samt individuel vejledning.

Vi laver både stentøjs- og rakubrænding. Vi arbejder med en kombination af keramik med flet, løbebinding, strik og hækling. I vil opbygge en fælles idebank i form af små prøver, hvor I får ideer af hinanden til et videre arbejde. 
Der bliver mulighed for at tage nogle af ideerne videre til next level, men du får også halvfærdige værker med, du kan arbejde videre med hjemme.
Der vil være fælles undervisning og introduktion af teknikker samt individuel vejledning.
Vi laver både stentøjs- og rakubrænding.
Alle er velkommen.
Oplev Højskolen Mors med alt hvad det indebærer af udsøgt mad fra vores økologiske køkken, hyggeligt samvær med andre keramik interesserede og ture i Nordmors´fantastiske natur.
Kurset ligger parallelt med kurset ”Når livet bliver en fortælling” og der vil være fælles morgensamlinger og aftenarrangementer.

OBS: begrænset antal pladser! 

pris:

Dagskursist  4200,-
Dobbeltværelse 4900,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5500,-
Eneværelse  5600,-
Eneværelse m. bad/toilet 6200,-

Når du tilmelder dig skal du betale 500 kr. i depositum. Kursusprisen opkræves ca. 8 uger før kursusstart.

Har du spørgsmål til din tilmelding, kan du altid kontakte os på 88 77 97 20.

Keramik kursus højskole
Keramik kursus højskole
BIRTE Kildahl-HØGH

BIRTE Kildahl-HØGH

Underviser i Keramikkens Verden

På kursuset “Keramikkens verden” vil du blive undervist af Birte. Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup, og hun elsker at arbejde kreativt både med have, keramik, trædrejning, tegning, sy, strik og meget mere.

Birte har en stor forkærlighed for, og er enormt dygtig til, at mikse materialer, og derfor er det heller ikke en sjældenhed, at Birtes keramik er udsmykket med snor, pileflet eller andet, der giver Birtes keramik et helt særligt udtryk. 

“Ler er et fantastisk materiale! Der er blødt, formbart, lidt genstridigt – men dog føjeligt. Under brændingen af keramikken, mister du kontrollen, overlader resten til andre magter, på magisk vis fremkaldes farver og styrke, og ud af ovnen kommer det faste keramik. Det er lige spændende hver gang!

Væbn’ dig med nysgerrighed, tøj der må blive beskidt, en lille smule tålmodighed og masser af skaberglæde – så vil du opleve, at resultaterne vokser frem mellem hænderne på dig!

Både øvede og nybegyndere i keramikkens verden er velkomne. 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN