fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Event & Kulturledelse

DERFOR SKAL DU VÆLGE event & KULTURLEDELSE

Brænder du for at skabe kulturevents? Vil du være med til at starte en festival? Eller vil du bare snuse til kultur- og eventuniverset? – så er Kulturledelse noget for dig! 

I faget kulturledelse skal du ikke bare sidde på skolebænken. Du bliver iværksætter, og du vil mærke, hvad det vil sige at skabe et projekt fra idé til virkelighed. Her kan du drømme stort og udforske din kreativitet. Faget tager dig hele vejen rundt om projektledelse, og giver dig kompetencer til at igangsætte dine egne fremtidige projekter.

SE OGSÅ

Underviser i Kulturledelse

Underviser i Kulturledelse

METTE DAMIRI

Jeg elsker at udvikle projektidéer og se en idé blive til virkelighed. Magien opstår når man står til koncerten/projektafviklingen med tusindevis af glade mennesker og kan sige “det her har jeg været med til at skabe”. 

Min faglige baggrund kommer fra en master uddannelse i kulturledelse fra Rome Business School. Derudover har jeg arbejdet aktivt som kulturleder og international tour manager siden 2011.

I faget Kulturledelse kommer vi rundt om emner som idé- og strategiudvikling, konkurrentanalyse, målgruppesegmentering, promoveringsstrategier og meget mere. Alt det skal vi bruge til at skabe spændende projekter i fællesskab. 

Book en rundvisning

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN