fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musiklaboratoriet 

Derfor skal du vælge Musiklaboratoriet

 

I Musiklaboratoriet kommer du hele vejen rundt om den kunstneriske proces: Hele vejen fra idéen til et nummer, musikteorien bag at skrive det, de musikalske kompetencer til at spille det, og samspillet med et band. 

 Vi øver os i at komme i gang med skriveprocessen, vi lærer om musikteori og får gode tips og tricks til, hvordan et godt nummer kan skrues sammen. Vi lærer at inspille i musikstudie og vi skal naturligvis også spille live.

I faget vil der også være en del sammenspil, hvor vi kommer forbi lidt forskellige genre, som kan give os inspiration til at skabe nye numre.

 

Det er med andre ord et fag til dig, der gerne vil lære at skrive sange, inspille musik, eksperimentere – kort sagt, et fag til alle der elsker musik!  

 

 

Højskoleophold ansatte

Underviser i musiklaboratoriet

IDA STORM

Ida er uddannet cand.mag. i dansk og musik, SoMe- og astrologi-nørd. Ida har en baggrund som journalist på magasinet Woman og som sangerinde. 

Ida underviser i Musiklaboratoriet i sammenspil. Her lærer du at spille sammen med de andre højskoleelever, og I lærer at lytte til hinanden og musikken. 

Højskole musik

Underviser i musiklaboratoriet

NIKOLAI SEIDELIN

Nikolai har levet af musikken I mange år. Han er en rutineret trommeslager, men derudover spiller han også bas, klaver guitar mv. 

Han elsker at eksperimentere med nye genre, og det kommer I helt sikkert også til i dette fag!

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN