fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musiklaboratoriet 

Derfor skal du vælge Musiklaboratoriet

 

I dette fag vil der være fokus på at lære, at skrive og producere musik på en computer. Vi vil arbejde med idégenerering, forståelse for at arbejde kreativt med musik, og hvordan man kommer fra en idé til en sang, til faktisk at få idéen ført ud i livet, så man kan høre den og føle på den.Om det er pop, rock, klassisk eller en helt anden genre, vil der være mulighed for at udforske de uendelige muligheder der er, når man producerer og skriver musik!På skolen er der mulighed for at tilgå musikstudiet 24/7, så hvis du ikke har fået nok produktion i undervisningen, skal du nok blive flyveklar til selv at benytte dig af studiet. Derudover er der caféaftner på skolen, hvor du kan optræde med og vise den musik, der er blevet kreeret i ugens løb. 

Hvis du synes, det lyder spændende, men aldrig nogensinde har forsøgt dig med sangskrivning eller musikproduktion, skal du ikke tøve. Om du er nybegynder, lettere øvet eller øvet, så er der plads til dig!  

Johannes Nysted ansatte

Johannes Nysted

Underviser i Musiklaboratoriet

Hvis du har været til fest på Højskolen Mors, har du højest sandsynligt set en lang gut, der spinner plader bag pulten, og det er ingen andre end vores helt egen producer og DJ Johannes Nysted.

Nysted (som han går under her på stedet) har DJ’et og produceret i (tæt på) tusind år, og med en baggrund som folkeskolelærer, er Nysted verdens bedste underviser i Musiklaboratoriet, og kan uden tvivl klæde dig på til at blive din omgangskreds nye Tiësto eller Trentemoller.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN