fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Permakultur

Dato: 1.-7. maj 2022

Kursusleder: Marie Cox

Permakultur på Højskolen Mors

Praktisk introduktionskursus i Permakultur

Tag på opdagelse i naturskønne omgivelser på Mors og få et nyt syn på en bæredygtig og renegerende fremtid med Permakultur som helhedsorienteret designramme i den grøn omstilling. Med en praktisk tilgang i godt selvskab med andre grønne entusiaster vil vi se nærmere på skovhaver, mikroklimaer, fremtidens fødevare forsyning, designmetoder, pladsudnyttelse, etiske valg, effektiv dyrkning, og flerårige planter. 

Højskolens Mors’ nystartet permakulturhave vil være rammesætningen for kompetencer, du kan benyttes hjemme i egen have, landbrug eller vinduskarm. Vi får besøg af Karoline Nolsø Aaen og Tycho Holcomb, fra jordbruget Myrrhis, som fortæller om deres vision for landbruget og hvordan det er at leve og arbejde med permakulturen på fuld tid. Der vil således være mulighed for at købe deres bog Permakulturhaven og et udvalg af flerårige grønsager. Endvidere vil vi tage på besøg i en etableret skovhave og en skøn heldagstur til permakulturist Signe Engelhardt Christensens etableret permakulturhave, hvor helheden mellem hus, have, naturen og naboer er gennemtænkt. Kurset er et praktisk introduktionskursus, hvor alle er velkommen uanset erfaringsniveau og antal grønne fingre.

PRIS:

Dagskursist 4000,-

Dobbeltværelse 4600,-

Dobbeltværelse m. bad 5100,-

Eneværelse 5300,-

Eneværelse m. bad 5900,-

Marie Gravesen Cox

Marie Gravesen Cox

Højskolelærer i Permakultur

Marie er certificeret i permakultur, hun er haveelsker med grønne finger og en stor interesse i bæredygtigt livstil. Marie underviser i Permakultur og Bæredygtig Livsstil på Højskolen Mors. Hun har undervist i  permakultur forskellige steder i landet og har en fortid ved Permakulturhaven Myrrhis. Sammen med hendes Mand har hun bygget et bæredygtigt Tiny House på hjul som de bor i på højskolen. Marie er meget passioneret omkring klima og bæredygtighed, som man også tydeligt kan mærke i undervisningen. Hun brænder for at motivere og inspirere elever og kursister til at leve mere bæredygtigt.    

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN