Alle dage: 08.00 - 21.00

Politik & sociologi

Derfor skal du vælge Politik & Sociologi

Hvor står vi? Hvad er det for et demokrati, vi har? – De vestlige demokratier er i krise, men hvad er de forskellige landes politiske historier? Hvad er forholdet mellem de politiske, kulturelle og etniske grænser? Undervisningen bliver debatpræget, med afvekslende oplæg fra lærer og elever. Eleverne får baggrundsviden og perspektiv på de politiske og sociologiske dimensioner af nutidens samfund. Vi vil arbejde med sociologiens klassikere og deres problemstillinger, med henblik på bedre at forstå den samtid vi står i og kvalificere ideerne til, hvordan vi skal forme fremtidens samfund.

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Underviser i Politik og sociologi

TORBEN K. JENSEN

Torben har 30 års erfaring fra forskning og undervisning ved Aarhus universitet indenfor emnerne politisk filosofi, politisk teori, politisk kultur, politisk retorik, demokratiteori, dansk politik samt undervisning og læring. Han elsker magien i undervisning når fakta, begreber og idéer ved fælles anstrengelse “falder på plads”, og verden bliver større og rigere med mulighed for at navigere mere kyndigt.

Torben underviser i politik, sosiologi og filosofi.