fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Politik 

Derfor skal du vælge Politik

Hvor der er to mennesker sammen, er der også politik. I alle fællesskaber findes interesser, magt og strategisk kommunikation. Vi studerer politiske taler og magtens mange ansigter og bliver gode til at få øje på ’det politiske’ og bedre til at definere, formulere og varetage egne politiske interesser.  

Vi tager livtag med de helt store politiske udfordringer som klimakriserne, voksende økonomiske ulighed, digital overvågning og vores liberale demokratis udfordringer. Hvad bør gøres, hvem har interesser i status quo og hvem i forandring, hvem har magt og hvem vinder kampen om at definere problemet, hvad magter vi selv at gøre? 

Undervejs undersøger vi hvor vores egne politiske holdninger kommer fra, fordyber os i vores fælles politiske kultur og får styr på, hvor partierne kommer fra, hvad de står for – til hjælp til næste valg – og hvordan det danske politiske system virker.  

Undervisningen er undersøgende, analyserende og diskuterende og med oplæg fra både lærer og elever. Hver uge leverer eleverne på skift aktuelle nyhedshistorie og politisk udspil til politisk diskussion. 

… få kørekort til politik og gå i clinch med de store politiske problemer. 

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Underviser i Politik

Underviser i Politik

TORBEN K. JENSEN

Torben har 30 års erfaring fra forskning og undervisning ved Aarhus universitet indenfor emnerne politisk filosofi, politisk teori, politisk kultur, politisk retorik, demokratiteori, dansk politik samt undervisning og læring. Han elsker magien i undervisning når fakta, begreber og idéer ved fælles anstrengelse “falder på plads”, og verden bliver større og rigere med mulighed for at navigere mere kyndigt.

Torben underviser i politik og sociologi.   

 

 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN