Alle dage: 08.00 - 21.00

Sådan bor vi

Værelserne

Du bliver indlogeret på ene-, dobbelt eller tre-personersværelse på enten ”Bjerget”, ”Bakken” eller ”Dalen”, som er vores 3 elevhuse. Alle værelser er indrettet med boxmadrasser, skrivebord og tøjskabe.

I hvert elevhus er der køkken og stor rummelig opholdsstue. Husene er hyggeligt indrettet i sommerhus-/højskolestil med den skønneske natur lige udenfor vinduet. Sengetøj kan lejes af højskolen for 100,-.

Bad og toilet

Vores bad- og toiletfaciliteter er nyrenoverede i alle tre fløje. De er placeret, så der er let adgang fra værelset. Badeværelserne har alle seperat toilet og man deler badeværelse med maks. 5 personer.

Sådan spiser vi

I vores spisesal bliver der serveret mad 4 gange om dagen. Køkkenet går op i at servere lokale råvarer og at mindske madspild.

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!