fbpx
}

Alle dage: 08.00 - 21.00

info@hoejskolenmors.dk

Sjov med teori

Derfor skal du vælge sjov med teori

Musikteori… Gab… Nej sådan behøver det ikke at være! Musikteori er som at få fat i arkitekttegningerne til pyramiderne. Det giver dig mulighed for at forstå og skabe musik på en mere fundamental måde. Vi vil bruge sjove lege og gribe faget an på en ny og anderledes måde.

Undervisningen er indrettet efter dit niveau, så du vil få noget ud af det uanset om det drejer sig om at få styr på at notere og læse noder og rytmer eller mere komplekse spørgsmål som improvisation, reharmonisering og komposition. Vi skal også lytte og udveksle musik og tale om musikhistorie, opbygning og arrangement.

Brugsklaver – Du får også opgaver og basal undervisning i brugsklaver, så du kan lære at spille alle akkorder og blive bedre til at spille noder med becifring til f.eks. fællessang. Faget kræver ingen forudsætninger kun lyst til at kaste sig ud i det. (Faget bliver udbudt fra 2. periode 20. sept.)

 

 Underviser i sjov med teori

Underviser i sjov med teori

Simon Vibe-Pedersen

Er du bare halvt så nørdet som mig, så kan vi bruge mange timer på at nørde musikteori og -historie sammen. Jeg synes nemlig, at musikteori er uendeligt spændende. For mig er teori ikke regler, der opdeler i rigtig og forkert, men overvejelser og analyse af den faktiske musik. Herigennem kan man lære at forstå, bruge og nyde musikken på helt nye niveauer.

Jeg har studeret næsten alt fra neumer over Bach-fugaer til tritonussubstitution og mediering samt akustik og synes, at det hele er værd at beskæftige sig med. Jeg har en kandidat i musikvidenskab og er ikke bange for at bruge den.

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN