fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Argentinsk Tango

Periode: 16. juli – 22. juli 2021

Kursusleder: Else Mathiassen

kursusoversigt:

Det legende menneske. Det dansene menneske. Dansen er det voksne menneskes leg.
Tangoen er længsel og inderlighed, sensualitet og kontrollerede passioner.
Den ene fører den anden gennem et væld af sjove og sindrige trinkombinationer. En dans, der på den ene side danses efter et bestemt system, og på den anden side danses frit og improviseret og er fyldt med drilleri, udfordring og tillid.
Der vil blive undervist på 3 niveauer: Begyndere, let øvede og øvede og øvet
Der vil dagligt være 2 moduler på hvert trin.
(Når der ikke bliver undervist på ens niveau, er der mulighed for practica.)
Niveau skal krydses af på tilmeldingen.
Hver aften sluttes af med ”Tangobar”.
Både i danseundervisningen, under morgensamlinger og til aftenarrangementerne beskæftiger vi os på forskellig vis med begrebet lidenskab, som en stærk interesse eller forkærlighed for noget. Udenfor tangosalen er der mulighed for at øve selv, men også mulighed for at nyde den storslåede natur omkring skolen og plaske lidt i fjorden eller i skolens varmtvandsbassin.
Hver dag serveres overdådige måltider fra skolens bærerdygtige køkken.
Argentinsk tango er for alle. Vi gør, hvad vi kan for at få en ligelig fordeling mellem førere og følgere. Hvis du tilmelder dig uden egen dansepartner, kan du derfor risikere at komme på venteliste indtil kabalen går op. 

 

pris:

Dagskursist  4000,-
Dobbeltværelse 4600,-
Dobbeltværelse m. bad/toilet 5100,-
Eneværelse  5200,-
Eneværelse m. bad/toilet 5900,-

Når du tilmelder dig skal du betale 500 kr. i depositum. Kursusprisen opkræves ca. 8 uger før kursusstart.

Har du spørgsmål til din tilmelding, kan du altid kontakte os på 88 77 97 20.

Medvirkende

Brian Falk har tangoskolen Tango Malevaje i Aarhus, og underviser på alle niveauer. Han har undervist, optrådt, holdt foredrag og arrangeret tangoevents i mere end 20 år. Med en baggrund som musiker har Brian en enorm viden om tangomusik. 

Lotte Thrane driver tangoskolen Tango Malevaje i Aarhus sammen med Brian. Lotte har danset tango i mere end 20 år. Sammen med Brian tog hun til Buenos Aires i mesterlære hos Giselle Anne & Gustavo Naveira, og tager derfor naturligt afsæt i den moderne tango og dens måde at se tangoen på. Hun er optaget og fortryllet af tangoens sprog og rum: af den autentiske, nonverbale dialog og af det improviserede fremfor det koreograferede. 

Gunner Svendsen har undervist og optrådt med argentinsk tango utallige steder både herhjemme og i udlandet. Han underviser til dagligt i København, hvor han også arrangerer den populære tangosalon, La Boca.


Ann Berit Sourial har en baggrund som balletdanser og har undervist og optrådt i
mange forskellige lande. I tango undervisningen lægger hun særlig vægt på teknik, kropsholdning og samspillet med partneren.

 

 

Else Mathiassen er kursusleder og danser sammen med Jens Bredholt. Else har været forstander på Vestjyllands Højskole og der har hun afholdt adskillige tangokurser.  


Jens Bredholt har danset tango i mange år og undervist på Vestjyllands Højskole. Jens er også kursusvært sammen med Else Mathiassen. 

 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN