fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Vandringer på Mors &

i Thy

Periode: 3. – 9. juli 2021

Kursusleder: Else Mathiassen

kursusoversigt:

At vandre er at leve andante, dvs. i et roligt tempo. Når man vandrer, sætter indtrykkene fra naturen sig på en helt anden måde, man oplever på en anden måde. Kurset skal give mulighed for at gennemvandre noget af Danmarks smukkeste natur til fods. Fra Nationalparken i Thy til molerklinterne på Mors. Kursisterne skal opleve naturen, høre om planterne og dyrenes liv, men også høre historie om nogle af de sære og betydningsfulde skikkelser, der har boet i de egne, vi kommer forbi. 

Men vi skal selfølgelig ikke vandre hele tiden. Om aftenen vil der være foredrag, sangaftener, god mad, mulighed for en god snak over et glas rødvin eller afslapning i skolens varmtvandsbassin.

Medvirkende:

Underviser Anne Heide: cand. Mag i Historie og museologiske studier fra Aarhus Universitet. Født og opvokset på Mors, hvor hun har været tilknyttet Museum Mors gennem 20 år, de fleste som formidler. Kunstner Kirsten Klein: Fotograf. Medlem af Corner. Kirsten er især kendt for sine landskabsbilleder og har illustreret en række bøger bl.a Limfjorden. Stemmer og steder. Frivillighedskoordinator. Charlotte K Kristensen:  Kunstmaler Jens Bredholt. Fortæller fra sit atelie i Klitmøller. Skovridder Ib Smith. Ib bor med sin kone grevinde Vibeke Shewerin på Højris og han står i spidsen for vandringen i Højris skov. Musikerne Karen Sørensen, Torben Lassen . Kursusleder Else Mathiassen. Fortæller, danser og foredragsholder. Født og opvokset på Mors nu igen bosidende på øen. . Tidligere forstander på Vestjyllands højskole. Leder af Fortælle Akademiet på højskolen Mors og Teatret Bag Havet. www.teatretbaghavet.dk

pris:

Dagskursist 4000,-

Dobbeltværelse 4500,-

Eneværelse m. bad 5500,-

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN