fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Outdoor kitchen

Derfor skal du vælge Udekøkken

I faget Udekøkken bliver du klædt på til at skabe vidunderlig mad af de fødevarer, der vokser i skovbunden, hænger på træerne og spirer under fødderne på os. Du vil blive undervist af tidligere kok, landmand og perma-nørd Oso, der med sin baggrund kan klæde dig optimalt på til at skabe fantastisk, bæredygtig mad under den blå himmel.

I Udekøkken skal I på sanketur, I skal hente tang fra havets bund, I skal lære alt om spiselige planter og så skal I (selvfølgelig) spise jeres lækre kreationer. 

Design dit eget SCHEDULE, book en rundvisning or Contact us – vi glæder os til at høre fra dig! 

Oso Souki Bracho

Oso Souki Bracho

Underviser i Udekøkken

Siden Oso for mere end 20 år siden var til sit første kursus i Permakultur, har hans hjerte banket for økologi, grøn energi, selvforsyning og lokale råvarer. Oso boede i flere år i København, men kunne mærke, at han fra sin lille lejlighed ikke kunne gøre det, han brændte for, for klimaet – at sortere skrald var simpelthen ikke nok! Derfor flyttede Oso og hans familie til Mors og påbegyndte deres økologiske, bæredygtige landbrug, der tager udgangspunkt i perma-principperne. Oso er derfor mester til at undervise praktisk og hands on i Permakultur. Oso har dertil flere år på bagen som kok, og er derfor mester i et (ude)køkken. 

Oso is passionate about motivating the high school's students to live more sustainably and to create a food culture at Højskolen Mors that contributes positively to the climate, the environment and the green transition.

Phone:: 50327817

Email: ososouki@gmail.com

 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN