fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Vild mad

Derfor skal du vælge Vild Mad

I faget Vild Mad bliver du klædt på til at skabe vidunderlig mad af de fødevarer, der vokser i skovbunden, hænger på træerne og spirer under fødderne på os. Du vil blive undervist af tidligere kok, landmand og perma-nørd Oso, der med sin baggrund kan klæde dig optimalt på til at skabe fantastisk, bæredygtig mad under den blå himmel.

I Vild Mad skal I på sanketur, I skal hente tang fra havets bund, I skal lære alt om spiselige planter og så skal I (selvfølgelig) spise jeres lækre kreationer. 

Design dit eget skema, book en rundvisning eller kontakt os – vi glæder os til at høre fra dig! 

Start på højskolen mors

Kom og oplev magien på Højskolen Mors – hvor oplevelser bliver til værdifulde minder, en ny rejse begynder og vær en del af et stærkt fællesskab.

Oso Souki Bracho

Oso Souki Bracho

Underviser i Vild Mad

Siden Oso for mere end 20 år siden var til sit første kursus i Permakultur, har hans hjerte banket for økologi, grøn energi, selvforsyning og lokale råvarer. Oso boede i flere år i København, men kunne mærke, at han fra sin lille lejlighed ikke kunne gøre det, han brændte for, for klimaet – at sortere skrald var simpelthen ikke nok! Derfor flyttede Oso og hans familie til Mors og påbegyndte deres økologiske, bæredygtige landbrug, der tager udgangspunkt i perma-principperne. Oso er derfor mester til at undervise praktisk og hands on i Permakultur. Oso har dertil flere år på bagen som kok, og er derfor mester i et (ude)køkken. 

Oso brænder for at motivere højskolens elever til at leve mere bæredygtigt og for at skabe en madkultur på Højskolen Mors, der bidrager positivt til klimaet, miljøet og den grønne omstilling.

Email: ososouki@gmail.com

 

Sammensæt dit eget skema. Se også:

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN