fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

ansatte

Mette Damiri

Mette Damiri

Forstander og underviser

Mette er musiker, sanger og hestepige. Hun har en master i kulturledelse fra Rome Business School, og hun har det overordnede ansvar for højskolens PR og kommunikation.

Mette underviser i Event & Kulturledelse og Den Gode Ansøgning. 

Tlf: 21 62 64 55 

Email: mette@hojskolenmors.dk

 

torben k. jensen

torben k. jensen

Højskolelærer i Politik og Sociologi

Torben har 30 års erfaring fra forskning og undervisning ved Aarhus Universitet indenfor emnerne politisk filosofi, politisk teori, politisk kultur, politisk retorik, demokratiteori, dansk politik samt undervisning og læring. Han elsker magien i undervisning, når fakta, begreber og idéer ved fælles anstrengelse “falder på plads”, og verden bliver større og rigere med mulighed for at navigere mere kyndigt.

Torben underviser i politik, sociologi, “Hva’ så verden” og filosofi.   

Tlf: 21 62 34 71

Email: tj@hojskolenmors.dk

 

Johannes Guttorm Thomsen

Johannes Guttorm Thomsen

Højskolelærer i Film

Johannes er uddannet filminstruktør fra Super8 og har flere års erfaring som underviser bag sig, bl.a. fra Station-Next og Askov Højskole. Han elsker, når elevernes ambitioner får vokseværk under en medrivende filmproduktion.
Udover filmproduktion er Johannes også tosset med sportsverdenen, dyreriget og livets store spørgsmål…

Mail:
jg@hojskolenmors.dk

Jacob Mosgaard

Jacob Mosgaard

Højskolelærer i Musik

Jacob er uddannet på musikvidenskab og har brugt utallige timer som guitarist og sanger i større og mindre jazzensembler. Derudover har han været dirigent for forskellige kor og big bands og elsker at samle folk i kor og sammenspil. Jacob har en kæmpestor kærlighed til den musikteoretiske og -historiske del af faget og lægger stor vægt på at integrere teori, historie og praksis på en organisk måde i alle fagets dimensioner. Al musikundervisning skal ifølge ham sigte efter kreativ anvendelse, og derfor fylder koncerter, komposition og improvisation en stor del af undervisningen omend man er begynder eller øvet.

Mail:
jacob@hojskolenmors.dk

Peter E. Cox

Peter E. Cox

Underviser i Udeliv

Peter står for undervisning i faget Udeliv og har tidligere undervist i Boardsport på Oure Sport og Performing Arts, med specialisering i kitesurfing. At være ude i vind og vejr og opleve naturen på egen krop er der, hvor Peter hører til. Peters interesse ligger ved de fleste aktiviteter, der især omhandler vand og har derfor tidligere arbejdet fast med undervisning af kitesurfing samt livredning og teambuilding i naturen.

Tlf: 60 31 11 88

Email: pc@hojskolenmors.dk

Anders Kozuch

Anders Kozuch

Højskolelærerpraktikant og underviser i Musikproduktion

Anders er en dygtig musiker, producer, sanger og sangskriver.

Han har produceret og udgivet flere singler og EP’er for en bred vifte af artister i forskellige genrer, og han har også et personligt artistprojekt, som han udgiver under og arbejder på i sin fritid. 

På højskolen underviser han i Musikproduktion og her i foråret 2022 er han i praktik som højskolelærer.
 

Email: anders@kozuch.dk

BIRTE Kildahl

BIRTE Kildahl

"Blæksprutte" og underviser i Kreaværkstedet

Birte er højskolens “blæksprutte”. Hun er både oldfrue og underviser. Hun hjælper med at holde skolen pæn og hyggelig, både udvendig og indvendig.

Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup. Hun elsker at arbejde kreativt både med haven, keramik, trædrejning, tegning, sy, strik og meget mere.  

 

Bettina Sterring

Bettina Sterring

Køkkenleder

I køkkenet finder I vores fantastiske køkkenleder, Bettina. Udover lækker mad, så sørger Bettina også for at skabe en god stemning i køkkenet, hvor man altid føler sig velkommen! Hun har, siden hun fik en læreplads i 1987, arbejdet med fødevarer – både som kok, selvstændig og produktudvikler. I bund og grund kan hun bare godt lide at gøre folk glade, ved at servere noget mad, de synes om! I sin fritid nyder Bettina at vandre i naturen, læse bøger og tilbringe tid med sine venner, børn og barnebarn.

Email: bettina@hojskolenmors.dk

Alexander Rützou

Alexander Rützou

Kokkeelev

Alexander er en ung, glad mand i lære som kok på højskolen.
Han kommer ud af en entertainerfamilie, så det lå i kortene, at Alexander også skulle den vej. I stedet valgte han køkkenet som sin scene.
Han har allerede arbejdet med mad på et fransk brasserie Roskilde. Nu er han klar til at kokkerere på Nordmors og få fut under gryderne.

Oso Souki Bracho

Oso Souki Bracho

Kok

Oso arbejder i køkkenet og han forkæler os hver dag med vanvittig lækker mad! Der er altid eksotiske rytmer i køkkenet og højt humør når Oso svinger gryderne. 
Oso kommer fra Venezuela og flyttede til København for 16 år siden. Fritiden går med klatring, som er en stor passion. Oso bor lige ved siden af højskolen, hvor han driver et økologisk landbrug under navnet NordicHemp. Læs mere om NordicHemp her: https://www.facebook.com/nordichempdenmark/
 

Charlotte Jessen

Charlotte Jessen

Køkkenmedhjælper

Charlotte er helt pjattet med at stå tidligt op. Og det er heldigt for os! Hun laver nemlig  morgenmad til hele skolen og møder altid ind med stort smil og godt humør. 
Charlotte er med til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning i køkkenet som eleverne og personalet elsker!  

Kasper Larsen

Kasper Larsen

Kokkeelev

Kasper er 2. års kokkelev på Højskolen Mors. Sammen med resten af køkkenteamet står Kasper klar til at servere lækker mad til alle vores elever og kursister. Han er med til at skabe en hyggelig stemning i køkkenet, hvor eleverne altid føler sig velkommen.  

Nikolai Seidelin

Nikolai Seidelin

Forstander og underviser

Nikolai er en energibombe af rytmisk glæde! Han er trommeslager, idéhistoriker og med 13 års erfaring i højskolebranchen skal han starte et funky groove og en stabil rytme for Højskolen Mors.
Nikolai har det overordnede ansvar for korte kurser og derudover underviser han bl.a. i sangskrivning/producer, verdensmusik og filosofi.  

Tlf: 21 39 49 62

Email: nikolai@hojskolenmors.dk

Marie Gravesen Cox

Marie Gravesen Cox

Højskolelærer i Permakultur, Bæredygtig Livsstil og Selvforsyning/lejrliv

Marie er certificeret i permakultur, hun er haveelsker med grønne finger og en stor interesse i bæredygtigt livstil.  

Marie underviser i fagene Permakultur, Bæredygtig Livsstil og Selvforsyning/lejrliv. Hun har undervist i permakultur forskellige steder i landet og har en fortid ved Permakulturhaven Myrrhis med både regenerativt landbrug og planteskole. Sammen med hendes mand har hun bygget et bæredygtigt og klimavenligt Tiny House på hjul. Marie er meget passioneret omkring klima og bæredygtighed, som man også tydeligt kan mærke i undervisningen, hvor hun bestræber sig på at undervise hovedsagligt praktisk og hands on. Hun brænder for at motivere og inspirere elever og kursister til at leve mere bæredygtigt. 

Tlf: 28 93 31 09

Email: mc@hojskolenmors.dk

 

Pierangelo Pompa

Pierangelo Pompa

Højskolelærer i Teater, Scenekunst og Skuespil

 “At se den enkelte udvikle sig menneskeligt og kunstnerisk er det, der giver mening i mit arbejde. Teaterundervisningen skal være spændende og overraskende.” Pierangelo er teaterunderviser, instruktør, teaterforsker og dramaturg. Han har som teaterinstruktør stået i spidsen for det eksperimenterende teater, Altamira, siden 2010, og han var i en årrække instruktørassistent for den berømte teaterinstruktør Eugenio Barba på Odin Teatret. Derudover har han undervist ved teatre og universiteter i Rom, Grenoble, Teheran, Beijing, Aarhus og lokalt på Limfjordsteatrets talentlinje.

Pierangelo underviser også på forberedende kurser til optagelsesprøver på Den Danske Scenekunstskole.

Tlf: 52 17 39 16
Email: pp@hojskolenmors.dk

Mette Hegnhøj

Mette Hegnhøj

Underviser i fortælling og litteratur

Mette Hegnhøj underviser i litteratur og skriveværksted. Mette sørger for, at der skabes en tillidsfuld og tryg plads til at udforske skriveprocessen. Du  vil  komme ud i formeksperimenter, som kan være med til at udfordre din forståelsen af, hvad litteratur kan være og du vil lære din egen litterære stemmes muligheder bedre at kende. Mette er uddannet på forfatterskolen og har en lang række udgivelser bag sig.

I den prisbelønnede ”Ella er mit navn vil du købe det?” udfordrer Mette Hegnhøj desuden grænserne mellem billedkunst og børnelitteratur. Hun har været indstillet til Nordisk Råds børnelitteraturpris og i 2014 modtog hun Kulturministeriets Forfatterpris. Hun formår at undervise med stort engagement, god humor og nærvær.

Læs mere om Mette her:
http://www.mettehegnhoj.dk

Anna Andersen

Anna Andersen

Underviser i Keramik

Anna er uddannet keramiker fra Royal College of Art in, London 2008 og fra Kolding Designskole i 2004. Anna har over 20 års erfaring med keramik og de sidste 7 år har hun undervist på højskole. Der er rig mulighed for at nørde sjove teknikker og kreativ udfoldelse i vores keramiske hovedfag. Anna er en dygtig underviser, der forstår at tilpasse undervisningen efter elevernes niveau. 

Læs mere om Anna her:
https://annaa.dk/

Line degn

Line degn

Underviser i Grafisk Design

Line er Designer i Visuel Kommunikation & Production Design.
Hun har en master fra KADK, KBH. Line underviser i Grafisk design og layout, on & offline. Hun elsker den kreative diversitet i mediedesign og dynamikken i layout, typografi, formsprog og kommunikation.

Hun har de sidste 20 år arbejdet med Medie Design for forskellige virksomheder i DK og udlandet. Hun arbejder sideløbende for NordicHemp. Marketing og opstart af økologisk landbrug med superfood til det Ny Nordisk Køkken.

Tlf: 31414228

Email: lineappelsine@gmail.com

Else Mathiassen

Else Mathiassen

Højskolelærer & Kursusleder

Else er fortæller, danser og foredragsholder. 
Hun tog fra fødeøen Mors ud i den store verden for at danse og samle fortællinger.
Gennem de sidste 30 år har hun levet og arbejdet som lærer og forstander på Vestjyllands Højskole. Nu har hun vendt danseskoene hjem mod Mors, hvor hun skal afholde korte kurser og undervise i fortælling. 

Else er leder af Fortælleakademiet, som også holder til på Højskolen Mors. 

Tlf: 20 70 18 76 

Hjemmeside: www.elsemathiassen.dk

Barbara Tholozan

Barbara Tholozan

Underviser i Yoga

Barbara er født og opvokset i Frankrig og flyttede til Danmark for i 2014. Barbara er uddannet skuespiller og sanger i Paris. I Paris begyndte hun også at arbejde med yoga og meditation som hun primært underviser i her på Højskolen Mors.

Mail: barbara@hojskolenmors.dk

Anne Knuth-Winterfeldt

Anne Knuth-Winterfeldt

Underviser i Yoga - på barsel

Anne er uddannet psykomotorisk terapeut, yoga- og mindfulnessinstruktør. I undervisningen vil du ofte høre hende bruge ord som ‘kropsbevidsthed’, ‘åndedræt’ og ‘fodrulle’. Hun elsker fri dans, solhilsner og bare fødder.

 

Lisbeth Vestergaard

Lisbeth Vestergaard

Forretningsfører

Når du ankommer til Højskolen Mors, er Lisbeth formentlig den første du ser. Lisbeth er højskolens knivskarpe forretningsfører. Hun holder et vågent øje på vores regnskab samt koordinering af tilmeldinger og meget mere. 

Når du ringer til Højskolen Mors så er det Lisbeth, der står klar ved telefonen.
Har du spørgsmål til regninger, højskoleophold mv. så ring til Lisbeth på:

Tlf: 88 77 97 20

Mail: bogholder@hojskolenmors.dk

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN