fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

ansatte

Mette Damiri

Mette Damiri

Forstander og underviser i kulturledelse

Mette er musiker, sanger og hestepige. Hun har en master i kulturledelse fra Rome Business School, og hun har det overordnede ansvar for højskolens PR og kommunikation.

Mette underviser i Event & Kulturledelse og Den Gode Ansøgning. 

Tlf: 21 62 64 55 

Email: mette@hojskolenmors.dk

 

Maja Vibe Højgaard

Maja Vibe Højgaard

Højskolelærer i Genbrugsdesign

Maja er uddannet i Keramik, Design og Kunsthåndværk fra KADK. Hun elsker at arbejde i værkstedet og især primitive brændinger fascinerer hende. Derfor ser du hende ofte stå ved en gammel olietønde, hvori
hun brænder sin keramik. Hun finder oftest sin inspiration i naturen hvor hun enten samler posevis af materiale med hjem eller fanger en idé gennem linsen på sit kamera.

Du kan følge med i hvad hun laver på hendes instagram (@hojgaard.ceramics) eller på hendes hjemmeside

www.hojgaardceramics.com


Tlf. 41174808 

Peter E. Cox

Peter E. Cox

Højskolelærer i Udeliv

Peter står for undervisning i faget Udeliv og har tidligere undervist i Boardsport på Oure Sport og Performing Arts, med specialisering i kitesurfing. At være ude i vind og vejr og opleve naturen på egen krop er der, hvor Peter hører til. Peters interesse ligger ved de fleste aktiviteter, der især omhandler vand og har derfor tidligere arbejdet fast med undervisning af kitesurfing samt livredning og teambuilding i naturen.

Tlf: 60 31 11 88

Email: pc@hojskolenmors.dk

Mette Hegnhøj

Mette Hegnhøj

Underviser i fortælling og litteratur

Mette Hegnhøj underviser i litteratur og skriveværksted. Mette sørger for at der skabes en tillidsfuld og tryg plads til at udforske skriveprocessen. Du  vil  komme ud i formeksperimenter som kan være med til at udfordre din forståelsen af hvad litteratur kan være og du vil lære din egen litterære stemmes muligheder bedre at kende.  Mette er uddannet på forfatterskolen og har en lang række udgivelser bag sig og I 2014 modtog hun Kulturministeriets Forfatterpris.

I den prisbelønnede ”Ella er mit navn vil du købe det?” udfordrer Mette Hegnhøj desuden grænserne mellem billedkunst og børnelitteratur. Hun har  været indstillet til Nordisk Råds  børnelitterturpris Hun formår at undervise med stort engagement, god humor og nærvær.

Læs mere om Mette her:
http://www.mettehegnhoj.dk

Johannes Guttorm Thomsen

Johannes Guttorm Thomsen

Højskolelærer i Film

Johannes er uddannet filminstruktør fra Super8 og har flere års erfaring som underviser bag sig, bl.a. fra Station-Next og Askov Højskole. Han elsker når elevernes ambitioner får vokseværk under en medrivende filmproduktion.
Udover filmproduktion er Johannes også tosset med sportsverdenen, dyreriget og livets store spørgsmål…

Mail: 
goguttorm@gmail.com

torben k. jensen

torben k. jensen

Højskolelærer i Politik og Filosofi

Torben har 30 års erfaring fra forskning og undervisning ved Aarhus universitet indenfor emnerne politisk filosofi, politisk teori, politisk kultur, politisk retorik, demokratiteori, dansk politik samt undervisning og læring. Han elsker magien i undervisning når fakta, begreber og idéer ved fælles anstrengelse “falder på plads”, og verden bliver større og rigere med mulighed for at navigere mere kyndigt.

Torben underviser i politik, sociologi, “Hva’ så verden” og filosofi.   

Tlf: 21 62 34 71

Emailtkj@au.dk

 

Alexander Rützou

Alexander Rützou

Kokkeelev

Alexander er en ung, glad mand i lære som kok på højskolen. 
Han kommer ud af en entertainerfamilie, så det lå i kortene, at Alexander også skulle den vej. I stedet valgte han køkkenet som sin scene. 
Han har allerede arbejdet med mad på et fransk brasserie Roskilde. Nu er han klar til at kokkerere på Nordmors og få fut under gryderne.

Nikolai Seidelin

Nikolai Seidelin

Forstander og underviser

Nikolai er en energibombe af rytmisk glæde! Han er trommeslager, idéhistoriker og med 13 års erfaring i højskolebranchen skal han starte et funky groove og en stabil rytme for Højskolen Mors.
Nikolai har det overordnede ansvar for korte kurser og derudover underviser han bl.a. i sangskrivning/producer, verdensmusik og filosofi.  

Tlf: 21 39 49 62

Email: nikolai@hojskolenmors.dk

Marie Gravesen Cox

Marie Gravesen Cox

Højskolelærer i Permakultur

Marie er certificeret permakultur haveelsker med grønne finger og en stor interesse i bæredygtigt livstil. Marie underviser i Permakultur og kommer direkte fra en stilling ved Permakulturhaven Myrrhis. Marie har også en teateråre med en uddannelse i teatervidenskab og har bl.a. arbejdet på det Det Kongelige Teater.

Tlf: 28 93 31 09

Email: mc@hojskolenmors.dk

 

Pierangelo Pompa

Pierangelo Pompa

Højskolelærer i Teater, Scenekunst og Skuespil

 “At se den enkelte udvikle sig menneskeligt og kunstnerisk er det, der giver mening i mit arbejde. Teaterundervisningen skal være spændende og overraskende” Pierangelo er teaterunderviser, instruktør, teaterforsker og dramaturg. Han har som teaterinstruktør stået i spidsen for det eksperimenterende teater, Altamira siden 2010, og han var i en årrække instruktørassistent for den berømte teaterinstruktør Eugenio Barba på Odin Teatret. Derudover har han undervist ved teatre og universiteter i Rom, Grenoble, Teheran, Beijing, Aarhus og lokalt på Limfjordsteatrets talentlinje.

Pierangelo underviser også på forberedende kurser til optagelsesprøver på Den Danske Scenekunstskole.

Tlf: 52 17 39 16
Email: pp@hojskolenmors.dk

 Simon Vibe Højgaard

Simon Vibe Højgaard

Højskolelærer i Musik

Om det er Beyoncé, Bebop, Bach eller Beatles, så er Simon klar med et super sprødt arrangement. Han underviser i Musik, sammenspil, sjov med teori, band og kor. Simon har arbejdet på tværs af mange genre og spillet i adskillige cover- og originale bands. Simon spiller bl.a. sax, klaver, trommer, bas og guitar.  

Tlf: 20 88 82 95

Email: sh@hojskolenmors.dk

Else Mathiassen

Else Mathiassen

Højskolelærer & Kursusleder

Else er fortæller, danser og foredragsholder. 
Hun tog fra fødeøen Mors ud i den store verden for at danse og samle fortællinger.
Gennem de sidste 30 år har hun levet og arbejdet som lærer og forstander på Vestjyllands Højskole. Nu har hun vendt danseskoene hjem mod Mors, hvor hun skal afholde korte kurser og undervise i fortælling. 

Else er leder af Fortælleakademiet, som også holder til på Højskolen Mors. 

Tlf: 20 70 18 76 

Hjemmeside: www.elsemathiassen.dk

Nicolas georg

Nicolas georg

Køkkenchef

Nicolas har gennem de sidste knap 20 år arbejde professionelt med mad i alle afskygninger. Fra Michelin-restauranter over produktudvikling til folkekøkkener, dog altid med en forkærlighed for at give sin viden videre. Både til kokkeelever, folkeskolen og produktionsskoleelever. 

Udover det er Nicolas et legebarn, der er elsker at kaste sig ud i forsøg og vilde eksperimenter. “En del af læringen, er ikke at vide hvor man lander” 

Tlf: 53 86 07 07

Email: mnbg2100@gmail.com

Ida Marie Buch Olesen

Ida Marie Buch Olesen

Kokkeelev

Gennem de sidste 3 år har Ida arbejdet med gastronomi på forskellige adresser. På Vesterbro hvor det gjaldt fællesspisning for unge i udsatte positioner, forbi vest Sjælland med “fine dining”, videre ud på havet med Georg Stage hvor hun styrer kabyssen med hård hånd. Nu er skibet lagt til og Ida er på vej til Flade for at gå i lærer som kok. 

Book en rundvisning – vi betaler transporten!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN