fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

ansatte

Mette Damiri

Mette Damiri

Forstander og underviser

Mette er musiker, sanger og hestepige. Hun har en master i kulturledelse fra Rome Business School, og hun har det overordnede ansvar for højskolens PR og kommunikation.

Mette underviser i Event & Kulturledelse og Den Gode Ansøgning. 

Tlf: 21 62 64 55 

Email: mette@hojskolenmors.dk

 

torben k. jensen

torben k. jensen

Højskolelærer i Politik og Filosofi

Torben har 30 års erfaring fra forskning og undervisning ved Aarhus Universitet indenfor emnerne politisk filosofi, politisk teori, politisk kultur, politisk retorik, demokratiteori, dansk politik samt undervisning og læring. Han elsker magien i undervisning, når fakta, begreber og idéer ved fælles anstrengelse “falder på plads”, og verden bliver større og rigere med mulighed for at navigere mere kyndigt.

Torben underviser i politik, sociologi, “Hva’ så verden” og filosofi.   

Tlf: 21 62 34 71

Email: tj@hojskolenmors.dk

 

 Simon Vibe Højgaard

Simon Vibe Højgaard

Højskolelærer i Musik

Om det er Beyoncé, Bebop, Bach eller Beatles, så er Simon klar med et super sprødt arrangement. Han underviser i musik, musikteori & brugsklaver, stemmetræning og kor. Simon har arbejdet på tværs af mange genrer og spillet i adskillige cover- og originale bands. Simon spiller bl.a. sax, klaver, trommer, bas og guitar.  

Tlf: 20 88 82 95

Email: sh@hojskolenmors.dk

Johannes Guttorm Thomsen

Johannes Guttorm Thomsen

Højskolelærer i Film

Johannes er uddannet filminstruktør fra Super8 og har flere års erfaring som underviser bag sig, bl.a. fra Station-Next og Askov Højskole. Han elsker, når elevernes ambitioner får vokseværk under en medrivende filmproduktion.
Udover filmproduktion er Johannes også tosset med sportsverdenen, dyreriget og livets store spørgsmål…

Mail:
jg@hojskolenmors.dk

Alicja Cupial-Nurnberg

Alicja Cupial-Nurnberg

Højskolelærer i Event og Kulturledelse

Alicja er en uddannet og erfaren event manager. Hun er hovedarrangør af Cold Hawaii Surf & Film Festival i Klitmøller og i 2019 var hun projektleder for den første Cold Hawaii Games. Udover det har hun 7 års erfaring i undervisning i bl.a. eventledelse; kreativitet & innovation; kommunikation på UCN i Aalborg.
Alicja har en master i Sport Management fra Real Madrid Graduate School, og bachelor i Sport & Event Management fra UCN.
Alicja kommer fra en kreativ baggrund med både musik, dans, teater og film. Hun bor i Klitmøller med sin lille familie og udover en bred interesse for kultur, er hendes store passioner surfing, snowboarding og at rejse.
Maja Vibe Højgaard

Maja Vibe Højgaard

Højskolelærer i Keramik

Maja er uddannet i Keramik, Design og Kunsthåndværk fra KADK. Hun elsker at arbejde i værkstedet og især primitive brændinger fascinerer hende. Derfor ser du hende ofte stå ved en gammel olietønde, hvori
hun brænder sin keramik. Hun finder oftest sin inspiration i naturen, hvor hun enten samler posevis af materiale med hjem eller fanger en idé gennem linsen på sit kamera.

Du kan følge med i hvad hun laver på hendes instagram (@hojgaard.ceramics) eller på hendes hjemmeside

www.hojgaardceramics.com


Tlf. 41174808 

Peter E. Cox

Peter E. Cox

Højskolelærer i Udeliv

Peter står for undervisning i faget Udeliv og har tidligere undervist i Boardsport på Oure Sport og Performing Arts, med specialisering i kitesurfing. At være ude i vind og vejr og opleve naturen på egen krop er der, hvor Peter hører til. Peters interesse ligger ved de fleste aktiviteter, der især omhandler vand og har derfor tidligere arbejdet fast med undervisning af kitesurfing samt livredning og teambuilding i naturen.

Tlf: 60 31 11 88

Email: pc@hojskolenmors.dk

Alexander Rützou

Alexander Rützou

Kokkeelev

Alexander er en ung, glad mand i lære som kok på højskolen.
Han kommer ud af en entertainerfamilie, så det lå i kortene, at Alexander også skulle den vej. I stedet valgte han køkkenet som sin scene.
Han har allerede arbejdet med mad på et fransk brasserie Roskilde. Nu er han klar til at kokkerere på Nordmors og få fut under gryderne.

Julie Snowman

Julie Snowman

Praktikant

Julie har en bachelor i Dramaturgi og er teaternørd. Hun har en stor interesse for kultur og hvordan den bliver påvirket af samfundet og samtiden. Julie kommer fra København, så hun nyder at være væk fra storbyens ræs for en stund. I sin fritid er hun glad for at spille spil, læse og se film. Udover at undervise, hjælper Julie også til på kontoret.

Julie skal undervise i Bag Kulissen og Prøverummet.

Tlf: 25 15 20 45
Email: js@hojskolenmors.dk

 

Anne Heide

Anne Heide

Køkkenblæksprutte

Anne er, udover at være højskolens nabo, indfødt morsingbo og kan derfor oversætte, når egnens dialekt bliver for bred. Hun huserer i køkkenet, hvilket er en passion – især hvis det involverer lokale råvarer. Af uddannelse er hun historiker og den nære historie om Mors er hendes legeplads, når hun også arbejder som lokal guide for turister. Yndlingsbogen er den blå højskolesangbog!

 

Bettina Sterring

Bettina Sterring

Køkken

I køkkenet laver Bettina lækker mad til os. Hun har, siden hun fik en læreplads i 1987, arbejdet med fødevarer – både som kok, selvstændig og produktudvikler. I bund og grund kan hun bare godt lide at gøre folk glade, ved at servere noget mad, de synes om! I sin fritid nyder Bettina at vandre i naturen, læse bøger og tilbringe tid med sine venner, børn og barnebarn.

Nikolai Seidelin

Nikolai Seidelin

Forstander og underviser

Nikolai er en energibombe af rytmisk glæde! Han er trommeslager, idéhistoriker og med 13 års erfaring i højskolebranchen skal han starte et funky groove og en stabil rytme for Højskolen Mors.
Nikolai har det overordnede ansvar for korte kurser og derudover underviser han bl.a. i sangskrivning/producer, verdensmusik og filosofi.  

Tlf: 21 39 49 62

Email: nikolai@hojskolenmors.dk

Marie Gravesen Cox

Marie Gravesen Cox

Højskolelærer i Permakultur

Marie er certificeret permakultur haveelsker med grønne fingre og en stor interesse i bæredygtig livstil. Marie underviser i Permakultur og kommer direkte fra en stilling ved Permakulturhaven Myrrhis. Marie har også en teateråre med en uddannelse i teatervidenskab og har bl.a. arbejdet på Det Kongelige Teater.

Tlf: 28 93 31 09

Email: mc@hojskolenmors.dk

 

Pierangelo Pompa

Pierangelo Pompa

Højskolelærer i Teater, Scenekunst og Skuespil

 “At se den enkelte udvikle sig menneskeligt og kunstnerisk er det, der giver mening i mit arbejde. Teaterundervisningen skal være spændende og overraskende.” Pierangelo er teaterunderviser, instruktør, teaterforsker og dramaturg. Han har som teaterinstruktør stået i spidsen for det eksperimenterende teater, Altamira, siden 2010, og han var i en årrække instruktørassistent for den berømte teaterinstruktør Eugenio Barba på Odin Teatret. Derudover har han undervist ved teatre og universiteter i Rom, Grenoble, Teheran, Beijing, Aarhus og lokalt på Limfjordsteatrets talentlinje.

Pierangelo underviser også på forberedende kurser til optagelsesprøver på Den Danske Scenekunstskole.

Tlf: 52 17 39 16
Email: pp@hojskolenmors.dk

Nicolas georg

Nicolas georg

Køkkenchef og underviser

Nicolas har gennem de sidste knap 20 år arbejde professionelt med mad i alle afskygninger. Fra Michelin-restauranter over produktudvikling til folkekøkkener, dog altid med en forkærlighed for at give sin viden videre. Både til kokkeelever, folkeskolen og produktionsskoleelever. 

Udover det er Nicolas et legebarn, der er elsker at kaste sig ud i forsøg og vilde eksperimenter. “En del af læringen, er ikke at vide hvor man lander” 

Tlf: 53 86 07 07

Email: mnbg2100@gmail.com

Mette Hegnhøj

Mette Hegnhøj

Underviser i fortælling og litteratur

Mette Hegnhøj underviser i litteratur og skriveværksted. Mette sørger for, at der skabes en tillidsfuld og tryg plads til at udforske skriveprocessen. Du  vil  komme ud i formeksperimenter, som kan være med til at udfordre din forståelsen af, hvad litteratur kan være og du vil lære din egen litterære stemmes muligheder bedre at kende. Mette er uddannet på forfatterskolen og har en lang række udgivelser bag sig.

I den prisbelønnede ”Ella er mit navn vil du købe det?” udfordrer Mette Hegnhøj desuden grænserne mellem billedkunst og børnelitteratur. Hun har været indstillet til Nordisk Råds børnelitteraturpris og i 2014 modtog hun Kulturministeriets Forfatterpris. Hun formår at undervise med stort engagement, god humor og nærvær.

Læs mere om Mette her:
http://www.mettehegnhoj.dk

Else Mathiassen

Else Mathiassen

Højskolelærer & Kursusleder

Else er fortæller, danser og foredragsholder. 
Hun tog fra fødeøen Mors ud i den store verden for at danse og samle fortællinger.
Gennem de sidste 30 år har hun levet og arbejdet som lærer og forstander på Vestjyllands Højskole. Nu har hun vendt danseskoene hjem mod Mors, hvor hun skal afholde korte kurser og undervise i fortælling. 

Else er leder af Fortælleakademiet, som også holder til på Højskolen Mors. 

Tlf: 20 70 18 76 

Hjemmeside: www.elsemathiassen.dk

Anne Knuth-Winterfeldt

Anne Knuth-Winterfeldt

Højskolelærer i Yoga

Anne er uddannet psykomotorisk terapeut, yoga- og mindfulnessinstruktør. I undervisningen vil du ofte høre hende bruge ord som ‘kropsbevidsthed’, ‘åndedræt’ og ‘fodrulle’. Hun elsker fri dans, solhilsner og bare fødder.

 

Lisbeth Vestergaard

Lisbeth Vestergaard

Forretningsfører

Når du ankommer til Højskolen Mors, er Lisbeth formentlig den første du ser. Lisbeth er højskolens knivskarpe forretningsfører. Hun holder et vågent øje på vores regnskab samt koordinering af tilmeldinger og meget mere. 

Når du ringer til Højskolen Mors så er det Lisbeth, der står klar ved telefonen.
Har du spørgsmål til regninger, højskoleophold mv. så ring til Lisbeth på:

Tlf: 88 77 97 20

Mail: bogholder@hojskolenmors.dk

Sofie Hub

Sofie Hub

Praktikant

Sofie er uddannet danser og har gennem sit arbejde haft et særligt fokus på bevægelse i naturen, site specific koreografier og sociale koreografier inden for Moderne Dans. Hun har tidligere arbejdet professionelt som danser, koreograf og underviser på Malta, i England og i Danmark. At være i bevægelse er det Sofie bedst kan lide – og det gør hun også gennem andre interesser såsom at sejle og friluftsliv.
Sofie skal undervise i Prøverummet og dans.

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN