fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

ansatte

Mette Damiri

Mette Damiri

Forstander og underviser

Mette er musiker, sanger og hestepige. Hun har en master i kulturledelse fra Rome Business School, og hun har det overordnede ansvar for højskolens PR og kommunikation.

Tlf: 21 62 64 55 

Email: mette@hojskolenmors.dk

 

Nicolai Westmark

Nicolai Westmark

Højskolelærer i Hva' så verden, Sociologi og Presserummet

Nicolais interesse kan sammenfattes i to ord: Samfund og eksistens. Hvilke forventninger, rammer og bånd skabes af samfundet? Og hvordan finder vi mening i det?

Nicolai er cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og efter en tid i Social- og Ældreministeriet og som underviser på Silkeborg Højskole har Nicolai slået kløerne i det samfundsfaglige område på Højskolen Mors. Nicolais undervisning bærer præg af hans enorme nysgerrighed samt lyst til at være nærværende og til stede, i alt hvad han gør.

Nicolai underviser i Hva’ så verden, sociologi og Presserummet.   

Tlf: 22 19 22 33

Email: nw@hojskolenmors.dk

 

Gry Boller JESPERSEN

Gry Boller JESPERSEN

Højskolelærer i Musik, Kor, Balle for alle og Musikteori

Gry er uddannet fra Musikvidenskab på Aarhus Universitet, og har en lang historik som musiker i diverse bands. Gry er en vaskeægte højskole- og musik-nørd, der inden sin tid på Højskolen Mors, har lært eleverne på Silkeborg Højskole, hvordan kvintcirklen hænger sammen.

Caroline Gylling

Caroline Gylling

Praktikant i Permakultur og Vild Mad

Når der er mudrede fodspor gennem spisesalen, er der stor sandsynlighed for, at det er Caroline, der står bag dem. Caroline er nemlig oftest at finde blandt grønkål, brombær og vådt jord nede i permahaven.
 
Caroline er igang med en uddannelse som miljøingenør, og har en stor drøm om at gøre en forskel i den aktuelle klimakamp. Netop hendes entusiasme omkring klima, bæredygtighed og at leve i symbiose med naturen, er nogle af de værdier, Caroline dagligt smitter vores elever med. 

Morten valdemar dahl

Morten valdemar dahl

Underviser i Udeliv

Hvis du synes, du har svært ved at finde Morten inde på skolen, giver det god mening. Han er nemlig oftere at finde i en trætop, på ryggen af et surfbord eller skruet ned i en kajak, end han er på læreværelset. Morten er definitionen på outdoor: Han er surfinstruktør (både i SUP, paddel og windsurf), træklatreinstruktør, vægklatreinstruktør, kajakinstruktør, mountainbikeinstruktør, dykkerinstruktør, livredder og jagtlærer. Med andre ord: Der er ikke den aktivitet ude under åben himmel, som Morten ikke har ekspertise i.

Morten har tidligere undervist på både efterskoler, surfuddannelser, seminarier og som naturvejleder. Han er meget optaget af, at outdoor-faget skal kunne tilgås af alle. Om du har sovet mere i shelter end i seng, eller om du ikke ejer et par gummistøvler: Morten møder dig på dit niveau, og gør Udeliv til en fest for dig!

Tlf: 21 26 32 50

Email: mortenvaldemar@hotmail.com

BIRTE Kildahl-HØGH

BIRTE Kildahl-HØGH

"Blæksprutte" og underviser i Kreaværkstedet og Keramik

Birte er højskolens “blæksprutte”. Hun er både oldfrue og underviser. Hun hjælper med at holde skolen pæn og hyggelig, både udvendig og indvendig. Derudover underviser Birte i Kreaværkstedet, hvor der er gode rammer for at udvikle dig kreativt, og Keramik, hvor du kan lave smukke kreationer i ler.

Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og har dertil gået på Kunstakademiet i Aarhus. Hun elsker at arbejde kreativt både med haven, keramik, trædrejning, tegning, sy, strik og meget mere.

 

Bettina Sterring

Bettina Sterring

Køkkenleder

I køkkenet finder I vores fantastiske køkkenleder, Bettina. Udover lækker mad, så sørger Bettina også for at skabe en god stemning i køkkenet, hvor man altid føler sig velkommen! Hun har, siden hun fik en læreplads i 1987, arbejdet med fødevarer – både som kok, selvstændig og produktudvikler. I bund og grund kan hun bare godt lide at gøre folk glade, ved at servere noget mad, de synes om! I sin fritid nyder Bettina at vandre i naturen, læse bøger og tilbringe tid med sine venner, børn og barnebarn.

Email: bettina@hojskolenmors.dk

Charlotte Jessen

Charlotte Jessen

Køkkenmedhjælper

Charlotte er en af de ansatte, der er helt pjattet med at stå tidligt op. Og det er heldigt for os! Hun laver nemlig  morgenmad til hele skolen og møder altid ind med stort smil og godt humør. 
Charlotte er med til at skabe en hyggelig og hjemlig stemning i køkkenet som eleverne og personalet elsker!  

kresten arentsen

kresten arentsen

Pedel

“Er der nogen, der har set Kresten?”, er en sætning, der kan høres på skolen omkring titusind gange om dagen. Kresten er (helt objektivt) verdens bedste pedel. Punktum. Er dit afløb stoppet? Siger mikrobølgenovnen mærkelige lyde? Eller skal der bygges nye hylder i keramik? Kresten is your guy! 

Steffen Høy

Steffen Høy

Pedelmedhjælper

Hvis du hører en susen udenfor musiklokalet, og ser en fyr med høretelfoner og solbriller suse rundt på en græsslåmaskine, er der ingen tvivl om, hvem du har fået øje på: Vores allesammens Steffen Høy! Steffen er Krestens højre hånd, og hele skolens helt i skysovs. 

Nikolai Seidelin

Nikolai Seidelin

Forstander og underviser

Nikolai er en energibombe af rytmisk glæde! Han er trommeslager, idéhistoriker og med 13 års erfaring i højskolebranchen skal han starte et funky groove og en stabil rytme for Højskolen Mors.
Nikolai har det overordnede ansvar for korte kurser og derudover underviser han bl.a. i verdensmusik.  

Tlf: 21 39 49 62

Email: nikolai@hojskolenmors.dk

Oso Souki Bracho

Oso Souki Bracho

Underviser i Permakultur og Vild Mad

Siden Oso for mere end 20 år siden var til sit første kursus i Permakultur, har hans hjerte banket for økologi, grøn energi, selvforsyning og lokale råvarer. Oso boede i flere år i København, men kunne mærke, at han fra sin lille lejlighed ikke kunne gøre det, han brændte for, for klimaet – at sortere skrald var simpelthen ikke nok! Derfor flyttede Oso og hans familie til Mors og påbegyndte deres økologiske, bæredygtige landbrug, der tager udgangspunkt i perma-principperne. Oso er derfor mester til at undervise praktisk og hands on i Permakultur.
Oso brænder for at motivere højskolens elever til at leve mere bæredygtigt og for at skabe en madkultur på Højskolen Mors, der bidrager positivt til klimaet, miljøet og den grønne omstilling.

tigt. 

Tlf: 50327817

Email: ososouki@gmail.com

 

IdaEMMY STORM

IdaEMMY STORM

Højskolelærer i Musik, Journalistik, Forfatterværksted og kommunikationsmedarbejder

Ida er uddannet cand.mag. i dansk og musik, SoMe- og astrologi-nørd og arbejder både med musik og ord på Højskolen Mors. Ida har en baggrund som journalist på magasinet Woman samt som sangerinde og musiker i alverdens forskellige kontekster.

Telefon: 26 36 98 15

Email: ida@hojskolenmors.dk

Pierangelo Pompa

Pierangelo Pompa

Højskolelærer i Teater, Scenekunst og Skuespil

 “At se den enkelte udvikle sig menneskeligt og kunstnerisk er det, der giver mening i mit arbejde. Teaterundervisningen skal være spændende og overraskende.” Pierangelo er teaterunderviser, instruktør, teaterforsker og dramaturg. Han har som teaterinstruktør stået i spidsen for det eksperimenterende teater, Altamira, siden 2010, og han var i en årrække instruktørassistent for den berømte teaterinstruktør Eugenio Barba på Odin Teatret. Derudover har han undervist ved teatre og universiteter i Rom, Grenoble, Teheran, Beijing, Aarhus og lokalt på Limfjordsteatrets talentlinje.

Udover at undervise i teater, underviser Pierangelo også på forberedende kurser til optagelsesprøver på Den Danske Scenekunstskole.

Tlf: 52 17 39 16
Email: pp@hojskolenmors.dk

Astrid Lykke RAUNKJÆR

Astrid Lykke RAUNKJÆR

Underviser i Litteratur & Filosofi, praktikant i Politik og Sociologi

Astrid er idéhistoriker fra Aarhus Universitet, og har, inden sin tid på Højskolen Mors, arbejdet på Folkemødet på Bornholm. Tilsyneladende kan Astrid dog slet ikke få nok af ølivet, for nu er hun landet på Højskolen Mors, hvor hun dagligt beriger os med tankeeksperimenter som: “Har vi egentlig et ansvar for hvilke arbejdsforhold de kaffebønner, vi bruger til kaffen i spisesalen, er høstet under?”, og gør os klogere på Israel Palestina-konflikten. 

Mette Hegnhøj - PÅ ORLOV

Mette Hegnhøj - PÅ ORLOV

Underviser i Forfatterværkstedet

Mette Hegnhøj underviser i skrivekurset forfatterværksted.. Mette sørger for, at der skabes en tillidsfuld og tryg plads til at udforske skriveprocessen. Du  vil  komme ud i formeksperimenter, som kan være med til at udfordre din forståelsen af, hvad litteratur kan være og du vil lære din egen litterære stemmes muligheder bedre at kende. Mette er uddannet på forfatterskolen og har en lang række udgivelser bag sig.

I den prisbelønnede ”Ella er mit navn vil du købe det?” udfordrer Mette Hegnhøj grænserne mellem billedkunst og børnelitteratur. Hun har været indstillet til Nordisk Råds børnelitteraturpris, og i 2014 modtog hun Kulturministeriets Forfatterpris. Hun formår at undervise med stort engagement, god humor og nærvær. Hun var i 2022 nomineret til Karen Blixenprisen.

Læs mere om Mette her:
http://www.mettehegnhoj.dk

Else Mathiassen

Else Mathiassen

Højskolelærer & Kursusleder

Else er fortæller, danser og foredragsholder.
Hun tog fra fødeøen Mors ud i den store verden for at danse og samle fortællinger.
Gennem de sidste 30 år har hun levet og arbejdet som lærer og forstander på Vestjyllands Højskole. Else er en af de ansatte, der stammer fra Mors, og nu har hun vendt danseskoene hjem mod fødeøen, hvor hun skal afholde korte kurser og undervise i fortælling.

Else er leder af Fortælleakademiet, som også holder til på Højskolen Mors.

Tlf: 20 70 18 76 

Hjemmeside: www.elsemathiassen.dk

Lisbeth Vestergaard

Lisbeth Vestergaard

Forretningsfører

Når du ankommer til Højskolen Mors, er Lisbeth formentlig den første, du ser. Lisbeth er højskolens knivskarpe forretningsfører. Hun holder et vågent øje på vores regnskab samt koordinering af tilmeldinger og meget mere. 

Når du ringer til Højskolen Mors så er det Lisbeth, der står klar ved telefonen. 
Har du spørgsmål til regninger, højskoleophold mv. så ring til Lisbeth på:

Tlf: 88 77 97 20

Mail: bogholder@hojskolenmors.dk

Kasper Larsen

Kasper Larsen

Kokkeelev

Kasper er 2. års kokkelev på Højskolen Mors. Sammen med resten af de ansatte i køkkenteamet står Kasper klar til at servere lækker mad til alle vores elever og kursister. Han er med til at skabe en hyggelig stemning i køkkenet, hvor eleverne altid føler sig velkommen.  

Nina Broe Madsen

Nina Broe Madsen

Køkkenmedarbejder

Hvis du vil smage verdens bedste fiskefrikadeller, så skal du holde dig til, når Nina er i køkkenet! Nina har arbejdet med mad i over tyve år, og det kan smages på de lækerier, hun fremstiller til os flere gange om dagen. Nina er uddannet cater og kostvejleder, og når hun ikke er at finde i skolens køkken, kan du finde hende i haven, på gåture i naturen eller sammen med hendes to døtre. 

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN