fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Om os

Velkommen til Højskolen Mors!

 

Profil:

Vi er en grundtvigsk kulturhøjskole, der bygger på fællesskab, frihed og fordybelse. Her er hjemligt, højt til loftet og med noget af Danmarks smukkeste natur lige uden for døren. På højskolen kan du blive inspireret, få gode samtaler og få opladet livsbatterierne. Her kan du møde nye mennesker, blive udfordret og være skabende.

Du kan glæde dig til god mad og en dukkert i vores varmtvandsbassin. Vores udendørs arealer strækker sig over 7 hektar jord med den smukkeste natur, hvor vi har egen svævebane, fodboldbane og indendørs aktivitetshal. Limfjorden ligger i baghaven og inviterer til vandsport, strandtur og meget mere. Højskolen arbejder aktivt med bæredygtighed.

 

Mød bestyrelsen

At starte ny højskole kræver stort engagement og mange frivillige arbejdstimer! Bestyrelsen for Højskolen Mors har arbejdet benhårdt for, at realisere drømmen om en Kulturhøjskole på Mors.

Bestyrelsen er:

Svend Erik Jørgensen, formand
Tonny Nedergaard, næstformand

Ellen Philipsen Dahl
Jens Jørgen Jensen
Bente Rahbek Riis
John Christiansen
Jette Trans Jepsen

Bliv medlem af skolekredsen! 

Som medlem af skolekredsen får du stor indflydelse på højskolens fremtid og du får rabat ved alle skolens åbne arrangementer. Det koster 100 kr. om året at være medlem. Skriv til Svend Erik på svenderikjorgensen@gmail.com

Den 1. august 2020 blev Højskolen Mors officielt indviet med besøg af Kulturminister, Joy Mogensen, Erhvervsminister, Simon Kollerup og mange flere! 

Mette Damiri og Nikolai Seidelin er ansat som forstanderpar på den splinternye højskole på Mors. Her byder de velkommen til indvielsen af Højskolen Mors.  

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN