fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Højskolelivet

Hvordan er hverdagen på højskolen?

 

Sådan bor vi

Du kommer til at bo på enkelt-, dobbelt- eller tremandsværelse i et af vores tre elevhuse: Bjerget, Bakken og Dalen. I husene er der et hyggeligt sofaområde, et lille tekøkken med køleskab og mikro-bølgeovn og nyrenoverede, fælles badeværelser. Få værelser har eget bad og toilet. I hvert hus er der 10 værelser – alle med den skønneste natur lige uden for vinduet, hvor der ofte kommer hjorte forbi.

Værelserne er møblerede med seng, garderobeskab og skrivebord. Det er også i husene, du finder vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse. Desuden har vi en lille kiosk med alt fra tandpasta til chips.


Sådan spiser vi 

Kursusprisen dækker kost, logi og undervisning. Vi serverer mad tre gange dagligt fra vores lækre, økologiske køkken. Vi går højt op i at servere sund mad af lokale råvarer og i at mindske madspild. På sigt skal vores permahave forsyne os med lækre, hjemmedyrkede grøntsager. Udover de tre måltider, bliver der også serveret eftermiddagsboller og en gang imellem en lille kage.

 

Sådan bruger vi fritiden

Der er rig mulighed for at dyrke dine interesser i fritiden også. Vi har et varmtvandsbassin, et hyggeligt krearum, brætspilslounge, bordtennis, fodboldbane og en biograf! I vores baghave ligger Salgjerhøj – et godt sted at være alene, se en smuk solnedgang, kysse med kæresten eller ringe til mor. Stranden ligger 5 minutter fra skolen og der er også mulighed for at gå mange gode ture i den smukke natur. Sidst men ikke mindst, har vi også en elevbar, som lægger ramme om sjove fester i weekenderne. Man har ikke været til en fed fest før man har været på højskole! Højskolefester er noget helt særligt. Eleverne styrer weekenderne og planlægger weekendens tema og aktiviteter. Vi drikker ikke alkohol i hverdagen, da det er vigtigt at alle møder op til undervisningen, så musik ikke mangler deres trommeslager. Til gengæld giver vi den gas i weekenderne! De fleste elever vælger at blive på højskolen alle weekender, men det er selvfølgelig muligt at tage hjem, hvis man ønsker det. 


Studietur – sådan rejser vi
Når vi tager på studietur, så arbejder vi på at rejse så bæredygtigt som muligt. Studieturen gik i 2021 til Rom med bus. Det var en fantastisk hyggelig måde at rejse på, hvor turen i sig selv var en oplevelse! I Rom var vi
bl.a. til vinsmagning på et vinslot, vi indspillede musik i Scene Music Studio, vi besøgte Europas største filmby, spille livekoncert midt i byen og meget meget mere!   

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN