fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Åbne arrangementer 

Højskoleaften på Højskolen Mors

Hver onsdag aften kl. 19.30 er der højskoleaften på Højskolen Mors. De fleste arrangementer er åbne, hvor du har mulighed for at opleve højskolestemningen til en koncert eller et spændende foredrag. 

Følg med på siden her, hvor vi løbende opdaterer alle arrangementerne. 
Prisen er typisk 75 kr. for skolekredsmedlemmer og 100 kr. for ikke medlemmer. Dette er inkl. kaffe og kage. 
Tilmelding sker på mail til info@hojskolenmors.dk. Vi glæder os til at se jer!

Kalender 2023

 

23.08 RØST
Alle unge skal have modet til at tage ordet, og netop det arbejder den danske talerskole Røst for. Denne aften får Højskolen Mors besøg af talerskolen og dets unge talere. 

30.08 Los Vikingos
Kom med, når toner fra Trinidad fylder foredragssalen på Højskolen Mors. Vi lover dig for, at der kommer sus i skørterne og pep i danseskolene.

06.09 Teatret OM
Denne aften får vi besøg af den internationale teatergruppe fra teatret OM, der blev stiftet i Rom i 1989. Aftenen byder både på performance og talk med artister fra teatret. 

13.09 Mads Mygind
Mads bliver ansat på en højskole. Det er hans første arbejdsplads og han forsøger at navigere i mødet med kollegerne, eleverne og de uskrevne regler”. Mads Mygind læser denne aften op fra sine udgivelser og tager os med i tankerne bag hans populære lyrik. 

20.09 Sangaften
Dyk ned i Den Danske Højskolesangbog ledt an af tre af skolens lærere, og få et dybere indblik i vores alle sammens “blå sangbog”.

27.09 Christian Friis Bach
Tidligere minister og generalsekretær for Dansk Flygtninghjælp gæster denne aften højskolen, og fortæller om sit virke i det danske politiske landskab. 

4.10 Internt arrangement

11.10 Adrick og menneskebiblioteket
Hvordan føles det at være en minoritet? Det dykker vi ned i, når Adrick tager sit “menneskebibliotek” med til højskolen, og giver os et indblik i forskellige måder at være menneske på.  

25.10 Zetland-aften
Kender du mediet Zetland? Zetland laver dybdegående, annoncefri journalistik, der fokuserer på tidens store historie – ikke dem, der skete for fem minutter siden, men dem, de gennemsyrer vores hverdag. Bliv klogere med Zetland og vores to lærere Ida og Westmark på denne Zetland-aften. 

01.11 “De kinesiske tegn mellem sprog og kunst”
Dyk ned i det kinesiske skattekammers hemmeligheder, når skolens teaterlærer og kina-ekspert Pierangelo tager dig med på tur til Riget i midten.

08.11 Fortælleaften med Vigga Bro
Skuespiller og fortæller Vigga Bro kommer og holder en inspirerende aften om den levende mundtlige fortælletraditon. Vigga Bro underviser som en del af Fortælleakademiets- fortælleuddannelse.  

15.11 Laura Ringo
Hvis du har læst “Grundtvig er død”, så ved du, at Laura Ringo kan noget helt særligt med ord, og hendes litteratur formår at fange og beskrive højskolebevægelsen på en helt særlig måde. Denne aften besøger Laura Højskolen Mors, og vi lover dig, at det er en aften, du ikke vil gå glip af!

22.11 “Grundtvig gennem sange”
Grundtvigs liv og virke er essentielt for den danske højskolebevægelse, men hvem var manden egentlig? Mød Grundtvig gennem sange med højskoleforstander Nikolai Seidelin. 

29.11 Sangaften
Dyk ned i Den Danske Højskolesangbog ledt an af tre af skolens lærere, og få et dybere indblik i vores alle sammens “blå sangbog”.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN