fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

praktiske informationer

Tilmelding og betaling

Når du tilmelder dig et kort kursus, vil du blive opkrævet en kursusafgift/depositum på 500 kr. Herefter modtager du en mail om, at vi har modtaget din tilmelding. Først når depositum er betalt, er din tilmelding endeligt bekræftet. Tilmeldingen er bindende. Depositum tilbagebetales ikke ved afbud. Ca. 4 uger før kurset sender vi dig et detaljeret kursusprogram på mail samt en opkrævning på restbeløbet. Du kan vælge at betale det samlede kursusbeløb med det samme, hvis du foretrækker det.

Afbudforsikring i tilfælde af sygdom på  korte kurser

Hvis du melder afbud til kurset senere end 6 uger før start, kan du ikke få den indbetalte kursuspris tilbage fra højskolen. Vi opfordrer dig til at tegne en afbudsforsikring i forbindelse med sygdom enten her hos os (+250,-) eller ved eget forsikringsselskab. Hvis du melder afbud med afbudsforsikring får du ikke depositummet tilbage, udelukkende den resterende del af kursusbeløbet. Skolen kan anmode om en lægeerklæring. 

Afbudsforsikringen i forbindelse med sygdom skal betales sammen med depositum for at være gældende.

NB. Gælder kun for korte kurser.

Hvordan bor vi?

Du bliver indlogeret på ene-, dobbelt eller tre-personersværelse på enten ”Bjerget”, ”Bakken” eller ”Dalen” – som er vores 3 beboelsesfløje. Der er køkken og stor rummelig opholdstue i hver beboelsesfløj, og alle værelser er indrettet med boxmadrasser, skrivebord og tøjskabe. Vores bad- og toiletfaciliteter er nyrenoverede i alle tre fløje. De er placeret, så der er let adgang fra værelset. Badeværelserne har alle seperat toilet og man deler badeværelse med maks. 5 personer.

Beboelsesfløjene er hyggeligt indrettet i sommerhus/højskolestil med den skønneske natur lige udenfor vinduet. Sengetøj kan lejes af højskolen for 100,-.

Se mere om livet på højskole her.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN