Alle dage: 08.00 - 21.00

Mentorordning

Er du mellem 17,5-25 år uden ungdomsuddannelse? Så har du chancen får at komme på højskole i efteråret 2020 næsten helt GRATIS!!!

Som mentorelev deltager du på lige fod med alle de andre elever og du vælger selv dit skema. På den måde kan du vælge de fag, der passer allerbedst til dig, og du afprøve nye fag, så du bliver afklaret omkring, hvilken uddannelsesretning du ønsker.

For at modtage mentorstøtte skal du:

· Være mellem 17 1/2 og 25 år
· Ikke have færdiggjort en ungdomsuddannelse
· Vælge et højskoleopholdet på mindst 12 uger
· Kontakte din UU vejleder og komme med en uddannelsesplan

Mentorstøtte betyder, at du får en højskolelærer som din mentor, altså en fast kontaktperson. Vores mentorlærere er enten uddannet specialpædagog og/eller mentoruddannet hos Højskolernes brancheorganisation, FFD.

I starten af dit højskoleophold sætter du dig sammen med din mentorlærer, og udarbejder en aftale med målsætninger for dit ophold. Heri aftaler I, hvordan mentorordningen skal fungere i praksis: Hvor ofte skal I mødes? Hvad ønsker du særligt fokus på, fagligt og socialt? Skal I opsætte nogle mål og delmål for forløbet?

Økonomi

Vi kan lige nu tilbyde 5 pladser i efteråret 2020, hvor du kun skal betale studietur (2000 kr.) og for materialer. Du får altså et højskoleophold NÆSTEN GRATIS!!!

Skynd dig, pladserne forsvinder hurtigt!

Book en rundvisning – vi betaler transporten!