Mon - Fre: 08.00 - 16.00

info@hojskolenmors.dk

Mentorordning

Som mentorelev deltager du på lige fod med alle de andre elever og du vælger selv dit skema. På den måde kan du vælge de fag, der passer allerbedst til dig, og du afprøve nye fag, så du bliver afklaret omkring, hvilken uddannelsesretning du ønsker.

For at modtage mentorstøtte skal du:

· Være mellem 17 1/2 og 25 år
· Ikke have færdiggjort en ungdomsuddannelse
· Vælge et højskoleopholdet på mindst 12 uger
· Kontakte din UU vejleder og komme med en uddannelsesplan

Mentorstøtte betyder, at du får en højskolelærer som din mentor, altså en fast kontaktperson. Vores mentorlærere er enten uddannet specialpædagog og/eller mentoruddannet hos Højskolernes brancheorganisation, FFD.

I starten af dit højskoleophold sætter du dig sammen med din mentorlærer, og udarbejder en aftale med målsætninger for dit ophold. Heri aftaler I, hvordan mentorordningen skal fungere i praksis: Hvor ofte skal I mødes? Hvad ønsker du særligt fokus på, fagligt og socialt? Skal I opsætte nogle mål og delmål for forløbet?

Økonomi

Som udgangspunkt giver højskolen 500,- i rabat pr. uge til unge på mentorordning. Rabatten fratrækkes den normale ugepris, der er på 1500,-.
I særlige tilfælde kan der gives yderligere rabat efter aftale med skolens forstander.

Her kan du vælge dit højskoleophold

Pris 1500,- pr. uge (500,- i rabat på mentorordningen)

Efterårskursus 2020

19 uger: 9. august – 18. december 2020  = 28.500,-

12 uger: 20. september – 18. december 2020 =  19.500,-

Studietur til Rom = 4800,-

• Når du tilmelder dig højskolen er der et tilmeldingsgebyr på 1.000 kr. du er først tilmeldt dit højskoleophold når gebyret er betalt.
  • Du betaler 500 kr. til en fælles aktivitets/koncert konto som i som hold selv råder over til at arrangere koncerter, ture, foredrag og aktiviteter.
  • Der er et værelsesdepositum 1000 kr. som du får tilbage år værelset er afleveret i pæn stand.
  • Afbryder du dit højskoleophold betaler du 4 ugers skolepenge udover den uge man afmelder i.
  • Udgifter til materialer afhænger af hvilke fag du har men er i gennemsnit ca. 100 kr. om måneden.

Book en rundvisning – vi betaler transporten!

info@hojskolenmors.dk

(+45) 21 62 64 55