fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Permakultur

Derfor skal du vælge permakultur

I Permakultur arbejder vi med at skabe en vedvarende og bæredygtig kultur. Vi skal nørde maks ud med jord under neglende, hø i håret, fuglekvidder i ørene, grønkål mellem tænderne og et glimt i øjet. Vor tids økologiske-, biodiversitets- og klima krise kræver løsninger på, hvordan vi producerer mad, behandler vores jord, og hvor vi får energien fra.


Permakultur er en helhedsorienteret designmetode, som kan give svar på samtidens udfordringer. I faget kommer vi omkring økologi, landskab, anlæggelse, flerårige planter, havedyrkning, arkitektur og skovlandbrug med det formål at skabe alsidige og bæredygtige livsformer præget af mangfoldighed og stabilitet. 


Permakulturens metoder, værktøjer, redskaber og glæde ved at skabe noget sammen og dertil stoltheden over at gøre en vigtig forskel, er noget du kan tage med hjem fra højskolen og ud i verden og anvende. 

Så pas på – det kan ændre hele dit livssyn og forhold til naturen!

UNDERVISER I PERMAKULTUR

UNDERVISER I PERMAKULTUR

MARIE GRAVESEN COX

Marie er certificeret i permakultur, hun er haveelsker med grønne finger og en stor interesse i bæredygtigt livstil.  

Marie underviser i fagene Permakultur og Bæredygtige Hverdagshacks. Hun har undervist i permakultur forskellige steder i landet og har en fortid ved Permakulturhaven Myrrhis med både regenerativt landbrug og planteskole. Sammen med hendes mand har hun bygget et bæredygtigt og klimavenligt Tiny House på hjul. Marie er meget passioneret omkring klima og bæredygtighed, som man også tydeligt kan mærke i undervisningen, hvor hun bestræber sig på at undervise hovedsagligt praktisk og hands on. Hun brænder for at motivere og inspirere elever og kursister til at leve mere bæredygtigt. 

 

Se også:

Følg vores elever i permakultur her

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN