fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Permakultur

Derfor skal du vælge permakultur

I Permakultur arbejder vi med at skabe en vedvarende og bæredygtig kultur. Vi skal nørde maks ud med jord under neglende, hø i håret, fuglekvidder i ørene, grønkål mellem tænderne og et glimt i øjet. Vor tids økologiske krise kræver løsninger på, hvordan vi producerer mad, behandler vores jord, og hvor vi får energien fra.

Permakultur er et helhedsorienteret design, som forsøger at give svar på de nævnte udfordringer. I faget kommer vi omkring økologi, landskab, havedyrkning, arkitektur og skovlandbrug med det formål at skabe alsidige og bæredygtige livsformer præget af mangfoldighed og stabilitet. 

Permakulturens værktøjer, redskaber og glæde ved at skabe noget sammen og dertil stoltheden over at gøre en vigtig forskel, er noget du kan tage med hjem fra højskolen og ud i verden og anvende. 

Så pas på – det kan ændre hele dit livssyn og forhold til naturen!

UNDERVISER I PERMAKULTUR

UNDERVISER I PERMAKULTUR

MARIE GRAVESEN COX

Marie er certificeret i permakultur, haveelsker med grønne finger og har en stor interesse i bæredygtig livstil. Marie underviser i Permakultur og Bæredygtige hverdagshacks. Hun kommer direkte fra en stilling ved Permakulturhaven Myrrhis. Tidligere har Marie også arbejdet på det Det Kongelige Teater.

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN