fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

ELEVBESTYRELSEN

AMALIE HALLBERG

AMALIE HALLBERG

Bestyrelsesmedlem

Amalie er 21 år, bor i Aarhus og læser til dagligt en bachelor i Litteraturhistorie. I bestyrelsen er hun menigt medlem og har ansvar for bestyrelsens vedtægter. Når Amalie ikke er fanget i bøgerne, elsker hun at have gang i mange projekter. Heriblandt er hun Cheerleader, sidder i hovedbestyrelsen i Amnesty International Danmark og arbejder på AU. Hun elsker en god bog (selvfølgelig), at lave mad og at gå/løbe ture i naturen.

Amalie gik på Højskolen Mors i F21, hvor hun havde Permakultur og Udeliv som hovedfag. Hun blev valgt ind i bestyrelsen for en toårig periode ved elevforeningens generalforsamling i 2021.

 

Helena Damsgaard Pedersen

Helena Damsgaard Pedersen

Næstforperson & SoMe-ansvarlig

Helena er 22 år gammel, bor i Aarhus og læser til dagligt en bachelor i Statskundskab. I bestyrelsen er Helena næstforperson og SoMe ansvarlig for Instagram. Helena har stort fokus på fællesskab og håber på at kunne fremme fællesskab og relationer på tværs af de forskellige årgange på højskolen ved hjælp af forskellige arrangementer.

Helena gik på Højskolen Mors i F22, hvor hun havde Permakultur og Yoga som hovedfag. Hun blev valgt ind i bestyrelse for en toårig periode ved elevforeningens generalforsamling i 2022.

 

Cecilie Bang

Årgangsrepræsentant for F22

Cecilie er valgt som årgangsrepræsentant for F22 og har dermed ansvar for kommunikation mellem F22, højskolen og elevbestyrelsen.

 

Nanna Kilt

Suppleant

Nanna blev valgt ind som suppleant for bestyrelsen, ved elevforeningens generalforsamling i 2022.

 

August Lind

August Lind

Bestyrelsesmedlem

August blev valgt ind i bestyrelsen, ved elevforeningens generalforsamling i 2022.

 

KIRSTINE LERCHE

KIRSTINE LERCHE

Bestyrelsesmedlem & kommunikationsansvarlig

Kirstine er 25 år, bor i Aarhus og læser til dagligt en kandidat i Oplevelsesøkonomi på Aarhus Universitet. Kirstine er menigt medlem i bestyrelsen og har til dagligt ansvar for elevforeningens facebookgruppe og anden kommunikation. Kirstine flyttede i 2027 fra Aalborg til Aarhus for at studere end bachelor i antropologi. Når hun ikke studerer, elsker hun at være udendørs, spille musik og udforske kulturlivet i alle dets afskygninger – dette kan også ses i hendes hverdag da hun er aktiv FDFleder og -instruktør, spiller trompet og andet blæs i et par orkestre/bands, samt er den stolte ejer af årskort til en bred vifte af museer i Aarhus.

Kirstine gik på Højskolen Mors i F21, hvor hun havde Kultur og eventledelse og Udeliv som hovedfag. Hun blev valgt ind i bestyrelsen for en toårig periode ved elevforeningens generalforsamling i 2021.

 

SIDSEL LOUISE DAHL

SIDSEL LOUISE DAHL

Forperson

Sidsel er 23 år og kommer fra Aarhus. Hun er stadig i højskoleverdenen, hvor hun fordyber sig i madlavning og kreativ skrivning samtidig med, at hun nyder den sønderjyske natur og en masse morgensang.

Sidsel blev valgt ind i bestyrelsen i foråret 2022. I Sidsels bestyrelsesarbejde vil hun gerne skabe arrangementer, der kan skabe fællesskab på tværs af årgange og holde højskolestemningen i live.

Sidsel Gik på Højskolen Mors i F22 og havde Hva’ så verden og Yoga som hovedfag.

EMILIE ULRICH FRYDENDAHL

EMILIE ULRICH FRYDENDAHL

Årgangsrepræsentant E22

Emilie er 23 år, bor i Aarhus og holder orlov fra sit studie i molekylærbiologi på Aarhus Universitet.

I bestyrelsen er hun årgangsrepræsentant for E22 og varetager dermed kommunikationen mellem E22 og elevbestyrelsen.

Emilie elsker at spille musik, at se og lave film og få forskellige kulturelle oplevelser. Emilie gik på Højskolen Mors i E22 og havde Film og keramik som hovedfag.

CAROLINE NØRAGER

CAROLINE NØRAGER

Bestyrelsesmedlem

Caroline er 26 år, bor i Aarhus og arbejder i Det Kærlige Måltid. Caro elsker at jonglere, samt lave mad også er hun også god til at sejle. Caroline mener at der vigtigste arbejde i bestyrelsen er brobygning mellem gamle højskolevenner, nye højskolevenner og højskolen selv.

Caroline gik på Højskolen Mors i F21. Hun blev valgt ind i bestyrelsen for en toårig periode ved elevforeningens generalforsamling i 2021 og brugte det første år af sin periode som forperson i bestyrelsen.

 

Maria Lucia Majgaard

Maria Lucia Majgaard

Suppleant og kasserer

Maria Lucia er 21 år, bor I Aarhus og læser til dagligt en bachelor i fysik på Aarhus Universitet. I bestyrelsen er hun suppleant, samt kasserer. Når Maria Lucia ikke har travlt på studiet elsker hun udendørs aktiviteter, dette inkluderer et liv som spejder, skibums, permaentusiast – derudover ser hun sig selv som lidt af et kulinarisk geni.

Maria Lucia gik på Højskolen Mors i F21, hvor hun havde hovedfagene Permakultur og Musik. Hun blev valgt som suppleant i bestyrelsen i 2021 og derefter genvalgt som suppleant i 2022.

 

Mille Elizabeth Schmidt Henningsen

Mille Elizabeth Schmidt Henningsen

Årgangsrepræsentant for F21

Mille er 22 år, bor i Kolding og holder sabbatår. I bestyrelsen er hun årgangsrepræsentant for F21 og har dermed ansvar for kommunikation mellem F21, højskolen og elevbestyrelsen.

Mille er kendt som en smilende pige fra Kolding som elsker at være sammen med sine venner (specielt dem fra højskolen). Mille håber på at få skabt så mange små som store arrangementer som muligt, så vi kan få set hinanden mest muligt. Hvis du vil være ven med Mille kan du med fordel sætte Thomas Helmig på, så er venskabet sikret.

 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN