fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Movieart

Derfor skal du vælge videokunst

Film og video kan være mange ting: Det kan være den TV-avis, du har et halvt øje på over morgenkaffen, den TikTok-video, der kører på repeat, mens du lige binder dine snørrebånd, men video kan faktisk også være et lille kunstværk i sig selv, og netop det kunstværk skal vi dyrke i Højskolen Mors’ filmfag Videokunst.

Videokunst er et kunstlaboratorium, hvor vi skal prøve kræfter med en stor tradition indenfor film- og mediekunsten. Her er den kunstneriske idé i højsædet og vi har mindre fokus på det tekniske. Vi skaber et kunstnerisk legeland, hvor vi lader os inspirere af de store videokunstnere fra det 20. og 21. århundrede. Her er plads til at eksperimentere og blive inspireret i feltet mellem billedkunst og filmmediet. Vores underviser på faget vil møde dig på dit niveau, og få dine videoegenskaber til at vokse sammen med dig.

Hvis du vil have et helt højskoleophold, der centrer sig om film, kan du faktisk få film på skemaet hver dag – du skal blot vælge Film-production som hovedfag, og supplerer faget med sidefagene Movie analysis og dette fag, Videokunst.

Vil du høre mere, møde vores filmunderviser eller forbi og se skolen? Så Contact us or book en rundvisning.  

 

Højskole film

Sammensæt dit eget skema. Se også:

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN