fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Vocal training

This is why you should choose vocal training

Stemmen er noget af det mest personlige vi har, og vores følelser sidder tæt på stemmen. Stemmetræning handler om at bruge dette til vores fordel, når vi udtrykker os.

I faget arbejdes der hovedsageligt med sangteknik og stemmeformidling. Med sangteknik kan du lære at synge på lige præcis den måde, du gerne vil, uden at slide på stemmen. Du kan opnå et mere sikkert, bevidst og sundt stemmebrug i tale og sang. Dertil arbejdes der med stemmens formidling og at buge stemmens udtryksmuligheder som en værktøjskasse. Det kan f.eks. være, at du vil imitere en følelse eller lyde selvsikker.

I faget vil vi sammen arbejde med jeres stemmer i et trygt rum, hvor der er plads til at prøve grænser af og synge forkert. Det handler om at udvikle jeres stemmer til det, I gerne vil bruge dem til – om det så er fordi, du vil have en tydligere tale, når du holder oplæg på din uddannelse, vil kunne holde en overbevisende tale til Onkel Gerts fødselsdag, eller om det handler om din praksis som sanger.

Er du helt tosset med musik? På Højskolen Mors kan du dykke seriøst ned i musikkens verden med musik på skemaet hver evigt eneste dag. Vælg Music som hovedfag og suppler med de mange musikvalgfag, der kan vælges på Højskolen Mors: Sangskrivning/produktion, funk/blues band, musikteori . brugsklaver, stemmetræning, worldmusic . kor

 

Sammensæt dit eget skema. Se også:

Mette Damiri

Mette Damiri

Forstander og underviser i Stemmetræning

Mette is a musician, singer and is crazy about horses. She has a master's degree in cultural management from Rome Business School, and she has overall responsibility for the Højskolen Mors' PR and communication.

Mette har en baggrund som sangerinde, og glæder sig til at klæde dig på til at bruge din stemme. 

 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN