fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Vocal training

This is why you should choose vocal training

The voice is one of the most personal things we have and our emotions sit close to the voice. Voice training is about using this to our advantage when we express ourselves.

I faget arbejdes der hovedsageligt med sangteknik og stemmeformidling. Med sangteknik kan du lære at synge på lige præcis den måde, du gerne vil, uden at slide på stemmen. Du kan opnå et mere sikkert, bevidst og sundt stemmebrug i tale og sang. Dertil arbejdes der med stemmens formidling og at buge stemmens udtryksmuligheder som en værktøjskasse. Det kan f.eks. være, at du vil imitere en følelse eller lyde selvsikker.

I faget vil vi sammen arbejde med jeres stemmer i et trygt rum, hvor der er plads til at prøve grænser af og synge forkert. Det handler om at udvikle jeres stemmer til det, I gerne vil bruge dem til – om det så er fordi, du vil have en tydligere tale, når du holder oplæg på din uddannelse, vil kunne holde en overbevisende tale til Onkel Gerts fødselsdag, eller om det handler om din praksis som sanger.

Er du helt tosset med musik? På Højskolen Mors kan du dykke seriøst ned i musikkens verden med musik på skemaet hver evigt eneste dag. Vælg Music som hovedfag og suppler med de mange musikvalgfag, der kan vælges på Højskolen Mors: Sangskrivning/produktion, funk/blues band, musikteori and brugsklaver, stemmetræning, worldmusic and kor

 

Barbara Tholozan

Barbara Tholozan

Teaches in vocal training

Barbara er født og opvokset i Frankrig og flyttede til Danmark for i 2014. Barbara er uddannet skuespiller og sanger i Paris, og hun har flere års erfaring på de skrå brædder både som skuespiller og som sanger på store, internationale scener.

Mail: barbara@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN