fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Forfatterværkstedet

derfor skal du vælge forfatterværksted

Forfatterværkstedet er et skrivekursus, hvor vi kommer til både at skrive dramatiske tekster og bevæge os rundt i andre grene af skrivekunsten f.eks. som digte og noveller. Vi skal lave sjove skriveøvelser og benspænd, der gør sproget skarpt og vækker billeder hos modtageren.

På skrivekurset arbejder vi med sensitiviteten i det sprog, som vi bruger til at gribe verden med. Vi lærer at udforske vores forståelse og opfattelse af verden, og gennem eksempler fra litteraturen undersøger vi, hvordan man kan fortælle livet. På skrivekurset vil du opleve, at kreativ skrivning er en spændende rejse ind i dit eget kunstneriske sind, men også et værkstøj til at lære dig selv og din egen kreativitet bedre at kende.

På skrivekurset Forfatterværksted vil du blive undervist af relevante fagfolk fra branchen. Hovedunderviseren på Forfatterværksted er forfatter Mette Hegnhøj, der har været indstillet til Nordisk Råds børnelitteraturpris, modtaget Kulturministeriets Forfatterpris, og netop nu er nomineret til Karen Blixenprisen. 

Faget samarbejder ofte med både faget Teater, men også faget Film, så du kan afprøve dine manuskripter på ægte skuespillere og i en ægte filmproduktion.

 

Mette Hegnhøj

Mette Hegnhøj

Underviser i Forfatterværkstedet

Mette Hegnhøj underviser i litteratur og skriveværksted. Mette sørger for, at der skabes en tillidsfuld og tryg plads til at udforske skriveprocessen. Mette er uddannet på forfatterskolen og har en lang række udgivelser bag sig.

I den prisbelønnede ”Ella er mit navn vil du købe det?” udfordrer Mette Hegnhøj desuden grænserne mellem billedkunst og børnelitteratur. Hun har været indstillet til Nordisk Råds børnelitteraturpris og i 2014 modtog hun Kulturministeriets Forfatterpris. Hun er i 2022 nomineret til Karen Blixenprisen.

Læs mere om Mette her:
http://www.mettehegnhoj.dk

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN