fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Forfatterværkstedet

derfor skal du vælge forfatterværksted

Forfatterværkstedet er et skrivekursus, hvor vi kommer til både at skrive dramatiske tekster og bevæge os rundt i andre grene af skrivekunsten f.eks. som digte og noveller. Vi skal lave sjove skriveøvelser og benspænd, der gør sproget skarpt og vækker billeder hos modtageren.

På skrivekurset arbejder vi med sensitiviteten i det sprog, som vi bruger til at gribe verden med. Vi lærer at udforske vores forståelse og opfattelse af verden, og gennem eksempler fra litteraturen undersøger vi, hvordan man kan fortælle livet. På skrivekurset vil du opleve, at kreativ skrivning er en spændende rejse ind i dit eget kunstneriske sind, men også et værkstøj til at lære dig selv og din egen kreativitet bedre at kende.

På skrivekurset Forfatterværksted vil du blive ført an af Ida Storm, der gennem skriveøvelser, primavistalæsninger og personlig feedback vil hjælpe dig til at finde din personlige skrivestil. 

Forfatterværkstedet er derudover præget af gæsteundervisere, og vi skal møde relevante fagfolk fra branchen: Manuskriptforfattere, digtere og andre, spændende forfattere.  

Faget samarbejder ofte med både faget Teater, men også faget Film, så du kan afprøve dine manuskripter på ægte skuespillere og i en ægte filmproduktion.

 

Marcus Øland

Marcus Øland

Underviser i Fortælleværkstedet

Har du en lillesøster,  nevø eller andet lille menneske i dit liv? Så er du måske stødt på en af Marcus mange børnebøger såsom  “Da Liv Leopard blev smartere end smart” eller “Hans Hakke ligger et æg”.

Marcus er forfatter og litteraturvidenskaber, og siden, Marcus fik udgivet sin første bog som kun 18-årig, har ordene ikke stået stille for ham. Marcus elsker rim, remser og rytmer, og går legende og nysgerrigt til værks, både når han selv er i skriveprocessen, men også i hans undervisning.

Sammensæt dit eget skema. Se også:

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN