fbpx
}

Mon - Fre: 08.00 - 16.00

info@hojskolenmors.dk

Kultur på toppen! 

Et kulturkursus – rundt om kulturmødet Mors

Periode: 17. aug. – 23. aug. 2020

Kursusleder: Nikolai Seidelin

kursusoversigt:

Kultur på toppen – kulturmødet mors

Periode: 17. aug. – 23. aug. 2020

Velkommen til et farverigt og intenst ugekursus i kulturens tegn. Vi har lavet et kursus rundt om Kulturmødet Mors.

Vi tager et spring ned i historiens vande og lægger ører til genfortællingen af verdens ældste hovedværk Gilgamesh. Senere dukker vi op til overfladen igen og hører Klaus Rothstein berette om den aktuelle litteraturscene i Danmark. Klezmermusikkens sørgmuntre musik og den jødiske visdomslitteratur bliver serveret af Klezmer Duo, der har vundet anerkendelse i hele verden for deres fortolkninger af den jødiske tradition.

To af dagene på kurset foregår på Kulturmødet Mors. Kulturmødet er med sine 30.000 deltagere en kulturel folkefest. Kulturmødet er en af de vigtigste kulturpolitiske begivenheder i Danmark. Her møder vi en bred vifte af de toneangivende kulturaktører i Danmark.

Vores ekskursion går bl.a. til den nye afdeling af Statens Museum for Kunst i Dover Odde. Digteren Ursula Andkjær Olsen kommer og fortæller om sit værk og sin nye rolle som leder af forfatterskolen. Erik Lindsø holder foredrag om det poetiske sprogs betydning for livet. Det er et kursus fyldt med koncert, foredrag, god mad, Kulturmødet Mors, oplivende samtaler og meget mere.

Har man brug for at slappe af, kan man tage en svømmetur i skolens varmtvandsbassin eller vandre i det smukke naturområde ved Salgerhøj lige ved højskolen.

Glæd dig til en indholdsrig, munter og farverig uge på Højskolen Mors.

pris:

Dagskursist 4000,-

Dobbeltværelse 4500,-

Eneværelse m. bad 5500

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors • tel. +45 21626455 • cvr. nr. 40073507