Mon - Fre: 08.00 - 16.00

info@hojskolenmors.dk

Når livet bliver en fortælling

Periode: 8. nov. – 14. nov. 2020

Kursusleder: Nikolai Seidelin og Mette Hegnhøj

kursusoversigt:

På kurset skal vi skrive og fortælle om vores eget liv, ud fra forskellige perspektiver og redskaber, der gives i undervisningen. Det kan være tematiske, der går på tværs af tidsperioder i livet, eller formmæssige udfordringer, der tvinger erindringens stof til at krystallisere sig omkring den. Ved at eksperimentere med at give litterær form til erindringen, leger man også med forskellige perspektiver på sit eget liv. Man ser sit liv i forskelligt lys, dermed træder også forskellige forståelsesmuligheder og forskellige nuancer frem. Vi skal også ud og hente inspiration på gåture i den fantastiske natur på Nordmors lige uden for højskolen.

Du kan glæde dig til et kursus fuld af skrivelyst, god mad,  morgensamlinger, foredrag, gode samtaler, gåture og fest.  Højskolens værksteder er åbne altid og man kan hoppe i varmtvandsbassinet  hver morgen og hver aften.

Undervisere:

Mette Hegnhøj er en rutineret og utrolig inspirerende underviser, der altid har nye kreative vinkler hvordan man kan få forløst skriveprocessen. Mette er uddannet fra forfatterskolen i børnelitteratur, har en lang række udgivelser bag sig. Mette har blandt andet modtaget  Statens Kunstfonds arbejdslegat  og fik i 2014 Kulturministeriets forfatterpris og har været indstillet til Nordisk Råds Børne og ungdoms litteraturpris. http://www.mettehegnhoj.dk

Nikolai Seidelin er forstander på Højskolen Mors, han er uddannet idehistoriker og har på højskoler og kulturskoler undervist i skriveværksted og livsfortællinger.  Mette og Nikolai har arbejdet sammen om flere projekter tidligere bl.a. litteraturfestivalen “Thy til ord”, kultursalonen og forkskellige undervisningsprojekter.

Vel mødt!

pris: