fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Udeliv

Derfor skal du vælge Udeliv

Højskolen Mors er placeret i den smukkeste natur på Nord Mors tæt på skov og Limfjorden. I “Udeliv” skal vi udforske lokalområdet på gå-ben, på cykel og til søs. Vi skal selvfølgelig på flere ture over broen og udforske Nationalpark Thy og Cold Hawaii i Klitmøller.

I Udeliv undersøger vi forskellige natursyn, mindset og tilgange til udfordringer samt opleve forskellige ekstremer på egen krop. Ly, varme og mad er de tre overlevelsesfaktorer.

Ville du kunne klare dig på egen hånd i naturen? Målet med udelivsfaget er at få egne erfaringer igennem de mange aspekter det kræver ved at opholde i naturen. Og blive tryg ved at skulle begive sig ud på en tur i en gruppe eller på egen hånd.

Udeliv er et fag til dig, der nyder den friske luft, elsker udendørs aktiviteter og gerne vil bruge naturen som legeplads. 

OBS: I Udeliv er der et tillæg på 700 kr. i alt oveni kursusprisen

Peter E. Cox

Peter E. Cox

Højskolelærer i Udeliv

At være ude i det fri giver mulighed for at mærke kroppen, psyken og naturens kræfter. Det er også en erfaring i det simple liv, hvor fokus flyttes fra hverdagens rutiner til de grundlæggende vigtige elementer, vi ofte tager for givet: Mad, ly og varme. Om det er overnatning under en stjerneklarhimmel, på vandet og kitesurf i 14m/s i marts eller bygge sin egen kajak, så er udelivet hjemme for mig. Jeg har en baggrund som friluftvejleder med fokus på bevægelse i naturen og har tidligere arbejdet professionelt kitesurfing, teambuilding og klatring.

 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN