fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Film

Hvis du vælger Film som hovedfag, kommer du til at prøve kræfter med hele processen fra idéudvikling til filmpremieren på den røde løber. Du bliver undervist af fagfolk fra branchen, og du får mulighed for at skabe en kortfilm eller dokumentar i samarbejde med professionelle fagfolk. Faget kommer hele vejen rundt om filmprocessen fra idé til manuskriptforfatter, producer, casting, afvikling og redigering.

Vi skal have det sjovt, gå i dybden og eksperimentere på kryds og tværs af filmmediet. Derudover arbejder vi tæt sammen med den lokale biograf, BioMors, og vil afholde filmpremiere i deres historie biografsal. 

Faget er både for dig, der allerede sidder hjemme på værelset og klipper løs i MovieMaker, men også for dig, der aldrig har rørt et kamera før. Vores undervisere møder dig på præcis dit niveau og tager hånd om din kunstneriske udvikling.

 

Hvis du er filmnørd, kan du faktisk bygge dit skema, så du får film på skemaet hver EVIGT eneste dag – vil du blive mester i at skrive fængende manuskripter? Så ses vi på forfatterværksteds-holdet! Vil du blive endnu bedre til at analysere film? Så kan du få faget filmanalyse! Med alle disse fag på skemaet, kan du blive en vaskeægte film-ekspert på Højskolen Mors.    

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN