fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Film

Derfor skal du vælge film!

Hvis du vælger Film som hovedfag, kommer du til at prøve kræfter med hele processen fra idéudvikling til filmpremieren på den røde løber. Du bliver undervist af fagfolk fra branchen, og du får mulighed for at skabe en kortfilm eller dokumentar i samarbejde med professionelle fagfolk. Faget kommer hele vejen rundt om filmprocessen fra idé til manuskriptforfatter, producer, casting, afvikling og redigering. Vi skal have det sjovt, gå i dybden og eksperimentere på kryds og tværs af filmmediet. Derudover arbejder vi tæt sammen med den lokale biograf, BioMors, og vil afholde filmpremiere i deres historie biografsal. 

Faget er både for dig, der allerede sidder hjemme på værelset og klipper løs i MovieMaker, men også for dig, der aldrig har rørt et kamera før. Vores undervisere møder dig på præcis dit niveau og tager hånd om din kunstneriske udvikling.

Hvis du er filmnørd, kan du faktisk bygge dit skema, så du får film på skemaet hver EVIGT eneste dag – vil du blive mester i at skrive fængende manuskripter? Så ses vi på manuskriptforfatter holdet! Vil du blive endnu bedre til at analysere film? Så kan du få faget filmanalyse! Med alle disse fag på skemaet, kan du blive en vaskeægte film-ekspert på Højskolen Mors.    

FAG, DU KAN KOMBINERE MED FILM:

Johannes Guttorm Thomsen

Johannes Guttorm Thomsen

Højskolelærer i Film

Johannes er uddannet filminstruktør fra Super8 og har flere års erfaring som underviser bag sig, bl.a. fra Station-Next og Askov Højskole. Han er hjernen bag flere produktioner, så som filmen Bokser, og har ligeledes instrueret flere, danske film. Han elsker, når elevernes ambitioner får vokseværk under en medrivende filmproduktion.
Udover filmproduktion er Johannes også tosset med sportsverdenen, dyreriget og livets store spørgsmål…

Mail:
jg@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN