Keramik

Derfor skal du vælge Keramik

Du kan vælge keramik uanset niveau! Hvis du er øvet, så kan du blive endnu bedre! Har du aldrig prøvet kræfter med keramik før, så er højskolen en oplagt mulighed f

I undervisningen bliver du præsenteret for klassiske keramiske teknikker. Vi kigger på keramik op gennem tiden og du lærer at genkende forskellige typer af keramik.

Keramik kan være udfordrende, men du vil også se resultaterne vokse frem mellem hænderne.

Keramik på højskolen er et praktisk og æstetisk kulturfag. Vi ser på keramikkens rolle og betydning i samfundet i dag og før i tiden. Vi arbejder med keramik som produktion, keramik som unika og som kunsthåndværk.

Anna Andersen

Underviser i Keramik

Anna er uddannet på Designskolen i Kolding og Royal Collage of Art i London.

Hun har arbejdet med keramik i over 20 år. Lavet udstillinger, undervisning og workshops om keramik arbejdet i produktion og som selvstændig.

“Jeg kan lide at undervise på højskolen fordi jeg her møder en åbenhed og nysgerrighed for faget. Begejstringen over materialet og hvad det er muligt at skabe, hvis man er dedikeret. Det er nem at dele keramikerfaring med eleverne og det gør mig glad.”

Anna er en dygtig underviser, der forstår at tilpasse undervisningen efter elevernes niveau.

Læs mere om Anna her: