fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Keramik

Derfor skal du vælge Keramik

Er du klar til at få ler mellem hænderne, lade ting vokse frem og få en pause fra hverdagens stress og jag? På Højskolen Mors er Keramik et hovedfag, og her kan du dykke helt ned i den spændede, kreative disciplin. Det er et fag, hvor håndværk og udtryk er i højsæde, tempoet er skruet ned og kreativiteten har optimale rammer. 

I Keramik er du velkommen, ligegyldigt om det er første gang, du har ler i hånden, eller om du er vant til at sidde ved en drejeskive. 

I Keramik skal vi lave brugsting – praktisk, funktionelt og æstetisk, så som kopper, skåle og tallerkner. Men vi vil også våge os ud i at arbejde skulpturelt, hvor grænserne er mere flydende, og der ikke findes rigtigt eller forkert. 

Keramik på Højskolen Mors er et praktisk og æstetisk kulturfag. Vi ser på forskellige retninger og tilgange til at arbejde med keramik, både historiske og nutidige. 

Faget kan være udfordrende, men du vil se resultaterne vokse frem mellem hænderne, og det lover vi dig for, er en helt unik følelse.  

Hvis du vælger faget Keramik skal du medregne en materialepris på 200 kr. pr. mdr.  

Keramik højskole
Keramik højskole
BIRTE KILDAHL-HØGH

BIRTE KILDAHL-HØGH

Underviser i Keramik

Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og har dertil gået på Kunstakademiet i Aarhus. Hun er en underviser, der indbyder til leg og eksperimenter i et trygt undervisningsrum – både i Keramik, men også i Kreaværkstedet, som Birte ligeledes underviser i. 

“Ler er et fantastisk materiale! Der er blødt, formbart, lidt genstridigt – men dog føjeligt. Under brændingen af keramikken, mister du kontrollen, overlader resten til andre magter, på magisk vis fremkaldes farver og styrke, og ud af ovnen kommer det faste keramik. Det er lige spændende hver gang!

Jeg vil præsenterer jer for keramikere, æstetiske udtryk og forskellig artede tilgange til det at arbejde med ler.

Væbn’ dig med nysgerrighed, tøj der må blive beskidt, en lille smule tålmodighed og masser af skaberglæde – så vil du opleve, at resultaterne vokser frem mellem hænderne på dig!

Både øvede og nybegyndere i keramikkens verden er velkomne. 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN