Mon - Fre: 08.00 - 16.00

info@hojskolenmors.dk

Kor

Derfor skal vi synge i kor

Kor handler om fællesskab og glæden ved at synge sammen. Faget kræver ingen forudsætninger, udover lysten til at synge med den stemme man har. Vi vil arbejde med flerstemmigt rytmisk materiale, men også synge fra højskolesangbogen. Faget bringer eleverne sammen på tværs af linjefag og skaber sammenhold, hvor eleverne får en fælles forankring omkring de sange vi synger og den oplevelsen sangene medbringer. Sangenes oprindelse og kontekst vil blive formidlet af underviseren, så eleverne får en dybere forståelse for sangene.

(Kor vil blive udbudt som fællesaktivitet om aftenen)

Underviser i kor

SIMON VIBE-PEDERSEN

Når vi synger i kor, skal vi ikke bare synge de rigtige noder – vi skal turde fortælle noget. Men det kan være svært at grave et udtryk frem i en verden, hvor vi er vant til ikke at skille os for meget ud. Derfor vil I med mig som korleder opleve at blive presset helt ud i overdrevet for at skabe et udtryk, der gør musikken til vores egen.

Jeg har sunget professionelt i kor siden jeg gik ud af folkeskolen og har været korleder for bl.a. Tonelej’ i Vestjylland. Jeg elsker at arbejde i mange forskellige genrer – både rytmisk, klassisk, folkeligt og gospel. Undervejs vil jeg fortælle om musikken, hvad vi gør og hvorfor vi gør det, så du oplever at vi når dybere ned i musikken.