fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Kor

Derfor skal vi synge i kor

Kor handler om fællesskab og glæden ved at synge sammen. Det handler om at varme op, at synge i stemmegrupper og at følge en dirigent. Det handler om at forstå de oplevelser og fortællinger, der bliver sunget om. Det handler om at have det sjovt.

Repertoiret vil indeholde et bredt udvalg af rytmiske, klassiske og folkelige sange og satser og i udgangspunktet altid flerstemmigt. Underviseren vil formidle grundlæggende sang- og korteknik samt historisk og musikalsk kontekst til sangene, så man kan lære at synge og forstå musikken.

Kor er et frivilligt fællesfag, der samler alle på tværs af skemaet. Det kræver ingen forudsætninger, man behøver ikke at være sanger eller kunne læse noder. Det eneste der kræves er, at man kommer med lysten til at turde synge sammen med andre.

(Kor vil blive udbudt som fællesaktivitet om aftenen)

 Underviser i kor

Underviser i kor

SIMON VIBE HØJGAARD

Når vi synger i kor, skal vi ikke bare synge de rigtige noder – vi skal turde fortælle noget. Men det kan være svært at grave et udtryk frem i en verden, hvor vi er vant til ikke at skille os for meget ud. Derfor vil I med mig som korleder opleve at blive presset helt ud i overdrevet for at skabe et udtryk, der gør musikken til vores egen.

Jeg har sunget professionelt i kor siden jeg gik ud af folkeskolen og har været korleder for bl.a. Tonelej’ i Vestjylland. Jeg elsker at arbejde i mange forskellige genrer – både rytmisk, klassisk, folkeligt og gospel. Undervejs vil jeg fortælle om musikken, hvad vi gør og hvorfor vi gør det, så du oplever at vi når dybere ned i musikken.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN