fbpx
}

Mon - Fre: 08.00 - 16.00

info@hojskolenmors.dk

Musik

Derfor skal du vælge musik

Musik handler om at spille sammen og være sammen på en fed måde omkring musikken. Du kommer til at afprøve forskellige musikgenrer, så du får styrket dit genrekendskab.

Når vi spiller musik andre har lavet, laver vi altid vores egen fortolkning af det, så vi har sat et aftryk på musikken. Vi kommer også til at skabe musik selv, arrangere den og spille den.

Du bliver teoretisk bedre funderet, uanset niveau, og praktisk stærkere på dit/dine instrumenter. Du vil få redskaber til at improvisere og forberede din improvisation. Du har et hovedinstrument, men du vil også prøve at spille på andre, for at få udvidet dit perspektiv på musikken.

Musikteori indgår som en naturlig del af undervisningen, og når en konkret situation lægger op til det. Man husker bedst teori når man umiddelbart mærker nytten af den. Vil man gerne nørde mere teori, er der et sidefag med musikteori og brugsklaver.   

 

 Underviser i musik

Underviser i musik

SIMON VIBE-PEDERSEN

Musik er det bedste, der findes. For mig er det her magi imellem mennesker kan opstå – på tværs af lande, sprog og kulturer. Jeg har altid spillet og arbejdet med musik og har bl.a. spillet koncerter over hele landet med Luftens Helte. Som musiklærer er jeg særligt interesseret i, hvad der skaber et godt sammenspil og den gode koncert. Og så er jeg ikke bleg for at eksperimentere med genrer, formater og instrumenter – vi skal alle turde forlade vores comfort-zone og prøve musik af på nye måder.

Book en rundvisning – vi betaler transporten!

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors • tel. +45 21626455 • cvr. nr. 40073507