fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musik

Derfor skal du vælge musik

 

Musik handler om at spille sammen og være sammen på en fed måde omkring musikken. Du kommer til at afprøve forskellige musikgenrer, så du får styrket dit genrekendskab.

Når vi spiller musik andre har lavet, laver vi altid vores egen fortolkning af det, så vi har sat et aftryk på musikken. Vi kommer også til at skabe musik selv, arrangere den og spille den.

Du bliver teoretisk bedre funderet, uanset niveau, og praktisk stærkere på dit/dine instrumenter. Du vil få redskaber til at improvisere og forberede din improvisation. Du har et hovedinstrument, men du vil også prøve at spille på andre, for at få udvidet dit perspektiv på musikken.

 

Musikteori indgår som en naturlig del af undervisningen, og når en konkret situation lægger op til det. Man husker bedst teori når man umiddelbart mærker nytten af den. Vil man gerne nørde mere teori, er der et sidefag med musikteori og brugsklaver. 

 

Se også: 

 Underviser i musik

Underviser i musik

SIMON VIBE-PEDERSEN

Musik er det bedste, der findes. For mig er det her magi imellem mennesker kan opstå – på tværs af lande, sprog og kulturer. Jeg har altid spillet og arbejdet med musik og har bl.a. spillet koncerter over hele landet med Luftens Helte. Som musiklærer er jeg særligt interesseret i, hvad der skaber et godt sammenspil og den gode koncert. Og så er jeg ikke bleg for at eksperimentere med genrer, formater og instrumenter – vi skal alle turde forlade vores comfort-zone og prøve musik af på nye måder.

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

NIKOLAI SEIDELIN

For mig er det at spille verdensmusik en kilde til livsglæde. Jeg er nysgerrig som musiker og menneske og synes det er spændende, at lære andre musikkulturer at kende.  

Jeg har en stor passion for cubansk musik! Jeg har været på turné med den cubanske sangskriver Eric Mendez 6 gange i Danmark og Cuba og indspillet med ham på hans seneste album. I verdensmusik skal vi smage på på brasiliansk musik, cubansk, klezmer musik og folkemusiske stilarter.   

Jeg er primært trommeslager og har spillet Danmark tyndt, i forskellige bands. Jeg går ikke op i genrer, jeg går mere op i om der er noget på færde i musikken. Jeg har spillet alt fra jazz, latin, rock, blues, irsk, funk, singer songwriter, pop til indierock.  Ud over at spille trommer spiller jeg klaver, bas og guitar.

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN