fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Derfor skal du vælge musik

 

Musik på Højskolen Mors handler om at tilbringe en masse tid sammen med andre der elsker at spille musik. Er der en god lejelighed stiller vi op til koncert! Kernen af faget er sammenspil, du lærer at blive bevidst om din rolle og funktion i det samlede udtryk. Du vil typisk have et hovedinstrument,  men du vil også blive kastet ud i at skulle prøve andre roller, det er med til at uddybe din forståelse af musikken. Undervisningen er tilpasset dit niveau, så du møder de rigtige musikalske udfordringer.

Som en naturlig del af undervisningen vil der indgå teori og kontekst til den musik vi spiller, mens vi spiller den. På den måde kommer vi hele vejen rundt om musikken i øvelokalet.


Koncerter

Vi vil jævnligt øve op til koncerter, hvor vi spiller for et publikum. Vi vil derfor lære at sætte en koncert på benene og at ’performe’ på scenen sammen og hver for sig. Skolen har også et studie som vi kan bruge til indspilning. 


Fortolkning og originalt materiale  

I musikfaget vil vi altid arbejde med at sætte et præg på musikken, så vi ikke bare ’kopierer’ originalen, men skaber vores eget udtryk. Vi vil også skabe vores egen musik og sætte koncerter op på nye måder.

 

Se også: 

Jacob Mosgaard

Jacob Mosgaard

Højskolelærer i Musik

Jacob er uddannet på musikvidenskab og har brugt utallige timer som guitarist og sanger i større og mindre jazzensembler. Derudover har han været dirigent for forskellige kor og big bands og elsker at samle folk i kor og sammenspil. Jacob har en kæmpestor kærlighed til den musikteoretiske og -historiske del af faget og lægger stor vægt på at integrere teori, historie og praksis på en organisk måde i alle fagets dimensioner. Al musikundervisning skal ifølge ham sigte efter kreativ anvendelse, og derfor fylder koncerter, komposition og improvisation en stor del af undervisningen omend man er begynder eller øvet.

Mail:
jacob@hojskolenmors.dk

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

NIKOLAI SEIDELIN

For mig er det at spille verdensmusik en kilde til livsglæde. Jeg er nysgerrig som musiker og menneske og synes det er spændende, at lære andre musikkulturer at kende.

Jeg har en stor passion for cubansk musik! Jeg har været på turné med den cubanske sangskriver Eric Mendez 6 gange i Danmark og Cuba og indspillet med ham på hans seneste album. I verdensmusik skal vi smage på på brasiliansk musik, cubansk, klezmer musik og folkemusiske stilarter.

Jeg er primært trommeslager og har spillet Danmark tyndt, i forskellige bands. Jeg går ikke op i genrer, jeg går mere op i om der er noget på færde i musikken. Jeg har spillet alt fra jazz, latin, rock, blues, irsk, funk, singer songwriter, pop til indierock.  Ud over at spille trommer spiller jeg klaver, bas og guitar.

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN