fbpx
}

Mon - Fre: 08.00 - 16.00

+45 21 62 64 55

info@hojskolenmors.dk

Musik

Derfor skal du vælge musik

Musik handler om at spille sammen og være sammen på en fed måde omkring musikken. Du kommer til at afprøve forskellige musikgenrer, så du får styrket dit genrekendskab.

Når vi spiller musik andre har lavet, laver vi altid vores egen fortolkning af det, så vi har sat et aftryk på musikken. Vi kommer også til at skabe musik selv, arrangere den og spille den.

Du bliver teoretisk bedre funderet, uanset niveau, og praktisk stærkere på dit/dine instrumenter. Du vil få redskaber til at improvisere og forberede din improvisation. Du har et hovedinstrument, men du vil også prøve at spille på andre, for at få udvidet dit perspektiv på musikken.

Vores motto er: Ingen fest uden livemusik! Vi griber enhver chance for at spille koncerter på skolen og udenfor skolen. På studieturen til Rom laver vi en studieindspilning i det meget eksklusive Scenemusic Studio.

Musikteori indgår som en naturlig del af undervisningen, og når en konkret situation lægger op til det. Man husker bedst teori når man umiddelbart mærker nytten af den. Vil man gerne nørde mere teori, er der et sidefag med musikteori og brugsklaver.   

 

Kontakt os

info@hojskolenmors.dk

(+45) 21 62 64 55

Salgerhøjvej 36, 7900 Nykøbing Mors

CVR-nr. 40073507

Bank: reg. 9133 kontonr. 0002000693 

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN