fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Derfor skal du vælge musik

 

Musikfaget handler om at være sammen i og om musik. Kernen af faget er derfor sammenspil, hvor vi vil fokusere på at være en del af et større hele og være sig bevidst om sin rolle og funktion i det samlede udtryk. Uanset niveau og instrument er der plads til at man kan være en del af sammenspillet og udvikle sig på sit eget instrument imens. Som en naturlig del af undervisningen vil der indgå teori og kontekst til den musik vi spiller, mens vi spiller den. På den måde kommer vi hele vejen rundt om musikken i øvelokalet.

 

Vi vil jævnligt øve op til koncerter, hvor vi spiller for et publikum. Vi vil derfor lære at sætte en koncert på benene og at ’performe’ på scenen sammen og hver for sig.

 

I musikfaget vil vi altid arbejde med at sætte et præg på musikken, så vi ikke bare ’kopierer’ originalen, men skaber vores eget udtryk. Vi vil også skabe vores egen musik og sætte koncerter op på nye måder.

 

Se også: 

 Underviser i musik

Underviser i musik

SIMON VIBE HØJGAARD

Musik er det bedste, der findes. For mig er det her magi imellem mennesker kan opstå – på tværs af lande, sprog og kulturer. Jeg har altid spillet og arbejdet med musik og har bl.a. spillet koncerter over hele landet med Luftens Helte. Som musiklærer er jeg særligt interesseret i, hvad der skaber et godt sammenspil og den gode koncert. Og så elsker jeg at snakke om musik, for bedre at forstå den. Jeg ikke bleg for at eksperimentere med genrer, formater og instrumenter – vi skal alle turde forlade vores comfort-zone og prøve musik af på nye måder.

 

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

UNDERVISER I VERDENSMUSIK

NIKOLAI SEIDELIN

For mig er det at spille verdensmusik en kilde til livsglæde. Jeg er nysgerrig som musiker og menneske og synes det er spændende, at lære andre musikkulturer at kende.  

Jeg har en stor passion for cubansk musik! Jeg har været på turné med den cubanske sangskriver Eric Mendez 6 gange i Danmark og Cuba og indspillet med ham på hans seneste album. I verdensmusik skal vi smage på på brasiliansk musik, cubansk, klezmer musik og folkemusiske stilarter.   

Jeg er primært trommeslager og har spillet Danmark tyndt, i forskellige bands. Jeg går ikke op i genrer, jeg går mere op i om der er noget på færde i musikken. Jeg har spillet alt fra jazz, latin, rock, blues, irsk, funk, singer songwriter, pop til indierock.  Ud over at spille trommer spiller jeg klaver, bas og guitar.

Kom og besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN