fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musikteori A-Å

Derfor skal du vælge Musikteori A-Å

Musikteori er ikke kun koral-regler og kvintcirkler, men derimod et sprog, der gør os i stand til at tale kvalificeret om musik. Faget er derfor et rigtig godt supplement til musikundervisningen, eller hvis du bare interesserer dig for musikkens væsen. Vores undervisere møder dig på præcis dit niveau og formår at tilrettelægge undervisningen, så alle deltagere får mulighed for at udvikle sine færdigheder ligegyldigt niveau. 

Faget kræver ingen forudsætninger; kun interesse for at tale om og forstå musik

Er du helt tosset med musik? På Højskolen Mors kan du dykke seriøst ned i musikkens verden med musik på skemaet hver evigt eneste dag. Vælg Musik som hovedfag og suppler med de mange musikvalgfag, der kan vælges på Højskolen Mors: Sangskrivning/produktion, funk/blues band, musikteori og brugsklaver, stemmetræning, verdensmusik og kor.

Jacob Mosgaard

Jacob Mosgaard

Underviser i Musik

Jacob er uddannet på musikvidenskab og har brugt utallige timer som guitarist og sanger i større og mindre jazzensembler. Derudover har han været dirigent for forskellige kor og big bands og elsker at samle folk i kor og sammenspil. Jacob har en kæmpestor kærlighed til den musikteoretiske og -historiske del af faget og lægger stor vægt på at integrere teori, historie og praksis på en organisk måde i alle fagets dimensioner. Al musikundervisning skal ifølge ham sigte efter kreativ anvendelse, og derfor fylder koncerter, komposition og improvisation en stor del af musik-undervisningen omend man er begynder eller øvet.

Mail:
jacob@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN