fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musikteori og brugsklaver

Derfor skal du vælge Musikteori og brugsklaver

Musikteori er ikke kun koral-regler og kvintcirkler. Det er et sprog, der gør os i stand til at tale kvalificeret om musik. Faget er derfor et rigtig godt supplement til musikundervisningen, eller hvis du bare interesserer dig for musikkens væsen. Undervisningen bliver indrettet efter elevernes niveau, så alle kan få noget ud af faget og styrke deres musikforståelse.

 

Brugsklaver-delen af faget handler på at blive bedre til at spille på klaver, uanset hvilket niveau man kommer fra. Uanset om du vil lære at læse noder eller becifring, at spille akkorder eller melodier, at udvikle strums eller improvisere, så indrettes klaverundervisningen efter dit niveau og ambition.

Faget kræver ingen forudsætninger; kun interesse for at tale om og forstå musik.

 Underviser i musikteori og brugsklaver

Underviser i musikteori og brugsklaver

Simon Vibe Højgaard

Er du bare halvt så nørdet som mig, så kan vi bruge mange timer på at nørde musikteori og -historie sammen. Jeg synes nemlig, at musikteori er uendeligt spændende. For mig er teori ikke regler, der opdeler i rigtig og forkert, men overvejelser og analyse af den faktiske musik. Herigennem kan man lære at forstå, bruge og nyde musikken på helt nye måder.

Jeg har studeret næsten alt fra Bach-fugaer til tritonussubstitution samt mediering og akustik og synes, at det hele er værd at beskæftige sig med. Jeg har en kandidat i musikvidenskab og er ikke bange for at bruge den.

 

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN