fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musikteori og brugsklaver

Derfor skal du vælge Musikteori og brugsklaver

Musikteori er ikke kun koral-regler og kvintcirkler. Det er et sprog, der gør os i stand til at tale kvalificeret om musik. Faget er derfor et rigtig godt supplement til musikundervisningen, eller hvis du bare interesserer dig for musikkens væsen. Undervisningen bliver indrettet efter elevernes niveau, så alle kan få noget ud af faget og styrke deres musikforståelse.

 

Brugsklaver-delen af faget handler på at blive bedre til at spille på klaver, uanset hvilket niveau man kommer fra. Uanset om du vil lære at læse noder eller becifring, at spille akkorder eller melodier, at udvikle strums eller improvisere, så indrettes klaverundervisningen efter dit niveau og ambition.

Faget kræver ingen forudsætninger; kun interesse for at tale om og forstå musik.

Jacob Mosgaard

Jacob Mosgaard

Underviser i Musik

Jacob er uddannet på musikvidenskab og har brugt utallige timer som guitarist og sanger i større og mindre jazzensembler. Derudover har han været dirigent for forskellige kor og big bands og elsker at samle folk i kor og sammenspil. Jacob har en kæmpestor kærlighed til den musikteoretiske og -historiske del af faget og lægger stor vægt på at integrere teori, historie og praksis på en organisk måde i alle fagets dimensioner. Al musikundervisning skal ifølge ham sigte efter kreativ anvendelse, og derfor fylder koncerter, komposition og improvisation en stor del af undervisningen omend man er begynder eller øvet.

Mail:
jacob@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN