fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Musikteori A-Å

Derfor skal du vælge Musikteori A-Å

Musikteori er ikke kun koral-regler og kvintcirkler, men derimod et sprog, der gør os i stand til at tale kvalificeret om musik. Faget er derfor et rigtig godt supplement til musikundervisningen, eller hvis du bare interesserer dig for musikkens væsen. Vores undervisere møder dig på præcis dit niveau og formår at tilrettelægge undervisningen, så alle deltagere får mulighed for at udvikle sine færdigheder ligegyldigt niveau. 

Faget kræver ingen forudsætninger; kun interesse for at tale om og forstå musik

Er du helt tosset med musik? På Højskolen Mors kan du dykke seriøst ned i musikkens verden med musik på skemaet hver evigt eneste dag. Vælg Musik som hovedfag og suppler med de mange musikvalgfag, der kan vælges på Højskolen Mors: Sangskrivning/produktion, funk/blues band, musikteori og brugsklaver, stemmetræning, verdensmusik og kor.

Gry Boller Jørgensen

Gry Boller Jørgensen

Underviser i Musik

Gry er uddannet fra Musikvidenskab på Aarhus Universitet, og har en lang historik som musiker i diverse bands. Gry er en vaskeægte højskole- og musik-nørd, der inden sin tid på Højskolen Mors, har lært eleverne på Silkeborg Højskole, hvordan kvintcirklen hænger sammen.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN