fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Stemmetræning

Derfor skal du vælge stemmetræning

Stemmen er noget af det mest personlige vi har og vores følelser sidder tæt på stemmen. Stemmetræning handler om at bruge dette til vores fordel, når vi udtrykker os.

I faget arbejdes der hovedsageligt med sangteknik og stemmeformidling. Med sangteknik kan man lære at synge på den måde, man gerne vil. Man kan opnå et mere sikkert, bevidst og sundt stemmebrug i tale og sang. Dertil arbejdes der med stemmens formidling og at buge stemmens udtryksmuligheder som en værktøjskasse. Det kan f.eks. være at du vil smitte en følelse eller lyde selvsikker.

I faget vil vi sammen arbejde med jeres stemmer i et trygt rum, hvor der er plads til at prøve grænser af og synge forkert. Det handler om at udvikle jeres stemmer til det, I gerne vil bruge dem til.

 

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Kor
UNDERVISER I STEMMETRÆNING

UNDERVISER I STEMMETRÆNING

Simon Vibe Højgaard

Stemmen er det mest udtryksfulde instrument, der findes, og jeg er evigt fascineret af, hvor forskelligt den samme sang kan lyde, når to forskellige sangere synger den. Den fascination tager jeg med i faget, hvor jeg glæder mig til at høre og arbejde med alle jeres individuelle stemmer. Jeg er selv blevet undervist i Cathrine Sadolins tilgang til stemmetræning, ”Komplet Sangteknik”, så det er den teori, jeg arbejder ud fra.

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN