fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Stemmetræning

Derfor skal du vælge stemmetræning

Stemmen er det mest personlige vi har, og i dette fag skal vi blive klogere på og afprøve, hvad vores personlige stemmer kan. Det handler ikke om at synge som Beyoncé, men at turde udforske sin stemme i et trygt pædagogisk rum sammen med andre.

Vi kommer til at veksle mellem at synge fælles og at arbejde med sange eller teatertekster, som man individuelt vælger og forbereder. I stemmetræning arbejder vi også med performanceangst, og du vil får redskaber til at holde nerverne i ro i præstationsrelaterede situationer. Du vil få mulighed for at udvikle dig som sanger i samspil med andre.

 

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Kor
UNDERVISER I STEMMETRÆNING

UNDERVISER I STEMMETRÆNING

METTE DAMIRI

Hvordan bruger vi stemmen korrekt? Hvordan får vi mere power på? Hvordan bliver jeg tryg ved at synge for andre? – I stemmetræning skal vi udforske stemmen og blive bedre til at bruge den. 

Jeg har arbejdet som sanger i 12 år, både som solist og som korsanger for adskillige bands. Jeg har indspillet CD’er og spillet store koncerter med 10.000 tilskuere. Men det har ikke altid været lige let for mig at stå foran et publikum… Jeg har overvundet et stort sceneskræk, hvor jeg med tiden har fundet metoder, der hjælper mig med at slappe af inden koncerten. 

FAGET ER FOR ALLE! – om du er sanger eller ej, så vil du helt sikkert kunne bruge faget og blive bedre til at stå på scenen, fremlægge til eksamen, holde taler mv.

Vi skal afprøve en masse sjove teknikker og skubbe til hinandens grænser på en tryg og sjov måde.

Vi ses!  

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN