fbpx
}

Alle dage: 08.00 - 21.00

info@hoejskolenmors.dk

covid-19

Corona-strategi

Tiltag mod smittespredning

Højskolen Mors følger regeringen og myndighedernes anvisninger, og står sammen med resten af Danmark i kampen om at inddæmme Corona-virussen. 

Begrænset antal kursister pr. uge

For at mindske smitterisikoen har vi besluttet at sætte et loft på maksimalt 30 kursister pr. uge på alle vores korte sommerkurser med undtagelse af familiekurset, hvor loftet er på maks. 70 kursister (her bliver der udarbejdet en speciel protokol). Det betyder, at vi har masser af plads på højskolen, og vi kan derfor holde en forsvarlig afstand både inde og ude!

God hygiejne – Kulturfælleskab med afstand

Højskolen Mors er en lille højskole placeret i den dejligste natur med 7 hektar jord. Vi har god plads og god hygiejne! Vi sørger for hyppig og grundig rengøring af hele skolen og alle vores toiletter er udstyret med sæbe, håndsprit og håndklædeark. Der vil står desinfektions dispensere på alle centrale områder og hver kursist får udleveret sin egen hånddesinfektionsflaske, så man aldrig kommer i forlegenhed.

Vi har god plads i vores spisesal, hvor vi også sørger for god afstand mellem kursisterne. Det er ligeledes mulig at spise på vores hyggelige bænke udenfor, hvis vejret tillader det. 

Vores foredragssal tillader at vi kan afvikle foredrag uden problemer med at leve op til afstandskrav. Bus-ekskursioner er også blevet tilladt, vi sørger for at der er god plads til alle.   

Vi holder os løbende opdateret om alle forholdsregler på sundhedsområdet, tager dem alvorligt og så glæder vi os til at byde jer velkommen på Højskolen Mors!  

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN