fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Ceramics

This is why you should choose ceramics

Er du klar til at få ler mellem hænderne, lade ting vokse frem og få en pause fra hverdagens stress og jag? På Højskolen Mors er Keramik et hovedfag, og her kan du dykke helt ned i den spændede, kreative disciplin. Det er et fag, hvor håndværk og udtryk er i højsæde, tempoet er skruet ned og kreativiteten har optimale rammer. 

I Keramik er du velkommen, ligegyldigt om det er første gang, du har ler i hånden, eller om du er vant til at sidde ved en drejeskive. 

I Keramik skal vi lave brugsting – praktisk, funktionelt og æstetisk, så som kopper, skåle og tallerkner. Men vi vil også våge os ud i at arbejde skulpturelt, hvor grænserne er mere flydende, og der ikke findes rigtigt eller forkert. 

Keramik på Højskolen Mors er et praktisk og æstetisk kulturfag. Vi ser på forskellige retninger og tilgange til at arbejde med keramik, både historiske og nutidige. 

Faget kan være udfordrende, men du vil se resultaterne vokse frem mellem hænderne, og det lover vi dig for, er en helt unik følelse.  

Hvis du vælger faget Keramik skal du medregne en materialepris på 200 kr. pr. mdr.  

Keramik højskole
Keramik højskole
BIRTE KILDAHL-HØGH

BIRTE KILDAHL-HØGH

Teacher in ceramics

Birte er uddannet lærer fra Den Frie Lærerskole i Ollerup og har dertil gået på Kunstakademiet i Aarhus. Hun er en underviser, der indbyder til leg og eksperimenter i et trygt undervisningsrum – både i Keramik, men også i Creative space, which Birte also teaches. 

“Clay is an amazing material! It is soft, malleable, a little stubborn - but still docile. During the firing of the pottery, you lose control, leave the rest to other powers, magically evoke colors and strength, and out of the oven comes the solid pottery. It's just exciting every time!

I will introduce you to potters, aesthetic expressions and different approaches to working with clay.

Arm yourself with curiosity, clothes that may get dirty, a little bit of patience and lots of creative joy - then you will experience that the results grow between your hands!

Både øvede og nybegyndere i keramikkens verden er velkomne. 

Højskolen Mors | Salgerhøjvej 36 | 7900 Nykøbing Mors | Denmark 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Phone: +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN