Eventyrøen – familiekursus

Periode: 9.-15. juli 2022

Kursusleder: Johannes Guttorm

Kom med på et spændende eventyr for hele familien!

Eventyrøen er et familiekursus sprængfyldt med sjove aktiviteter for hele familien. Der vil være mange forskellige workshops, som er inddelt i aldersgrupper og interesser, samt fællesaktiviteter hvor familien er samlet.

Temaet er ”Eventyr”, og det er den ”røde tråd” gennem hele ugen.

Aktiviteter
Vi skal på skattejagt, lave skuespil, spille bold, være kreative, spille musik, deltage i konkurrencer og meget mere.

Højskolen Mors er omringet af den smukkeste natur med lækker badestand i “baghaven” og den bedste udsigt fra Salgerhøj, som er det højeste punkt på Mors. Skulle vi være uheldige med vejret, så har vi et varmtvandsbassin til fri benyttelse under opholdet.

Kost og logi

Kursusprisen dækker kost, logi og alle aktiviteter. Vi serverer lækker buffet morgen, middag og aften. Vores køkken har stor fokus på økologi og bæredygtighed, og bruger lokale råvarer.
Om aftenen, når børnene er puttet, er der aktiviteter for de voksne med mulighed for et glas rødvin til at afslutte dagen på.

I bliver indlogeret på værelserne i vores elevhuse på højskolen, hvor der er gode senge/boxmadrasser (børnene sover på luftmadrasser), der er lækre nyrenoverede badeværelser og tekøkken.

Vi glæder os til en spændende og sjov uge med mange aktiviteter for hele familien!

PRISER

OBS: Nu kun ledige teltpladser.

Telt/Campingvogn/Udeboende 4000,-
Voksen 4600,-
Barn  2000,-
Tillæg for værelse med bad/toilet (venteliste) 1300,-

Når du tilmelder dig skal du betale 500 kr. i depositum. Kursusprisen opkræves ca. 8 uger før kursusstart.

Har du spørgsmål til din tilmelding, kan du altid kontakte os på 88 77 97 20.