fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Sangskrivning/producer

Derfor skal du vælge sangskrivning & producer faget 

Måske tager vi udgangspunkt i et beat, måske i en fed akkordrundgang, måske i en idé til en tekst.

Der er mange veje til at skrive og producere musik!

Du bliver kastet ud i skriveøvelser, der sætter gang i den sproglige fantasi. Du lærer at skabe musik og tekst sammen med andre, og I får mulighed for at sparre med hinanden og arbejde sammen om, at skabe nye værker. Det handler også om hvad du vil som sangskriver og hvordan vi kan hjælpe med det.

Vi arbejder både med at lave musik med udgangspunkt i computer og akustisk. Endelig skal vi selvfølgelig indspille noget af den musik, der bliver lavetfor hinanden og til cafeaftner. Der er adgang til skolens studie 24/7!

Øh, hvad hvis man ikke har prøvet det før? Ligemeget! Du behøver ikke at være en mester til at spille instrument, eller have skrevet og produceret en masse sange. Så længe du har lysten, er nysgerrig og har mod på det, så er det er alt, der skal til!

 

Du kan sammensætte dit skema HELT efter dine ønsker! Se også:

Underviser i sangskrivning/produceR

Underviser i sangskrivning/produceR

NIKOLAI SEIDELIN

Det er magisk at undervise i sangskrivning og producer.Jeg elsker at se musik og tekster spire op, og se dem folde sig ud på når vi spiller for hinanden, spiller til cafeaftner og i færdige studieproduktioner. Jeg har mange års erfaring i at undervise i sangskrivning og producer. Jeg er udgivet på pladselskaber som  co-writer, studiemusiker og producer på udgivelser i Danmark, Tyskland, Italien og Cuba, den erfaring vil jeg gerne bruge på at få musikken og teksten bragt så langt som muligt. 

Besøg os eller få en virtuel rundvisning!

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN