fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Videokunst

Derfor skal du vælge videokunst

Film og video kan være mange ting: Det kan være den TV-avis, du har et halvt øje på over morgenkaffen, den TikTok-video, der kører på repeat, mens du lige binder dine snørrebånd, men video kan faktisk også være et lille kunstværk i sig selv, og netop det kunstværk skal vi dyrke i Højskolen Mors’ filmfag Videokunst.

Videokunst er et kunstlaboratorium, hvor vi skal prøve kræfter med en stor tradition indenfor film- og mediekunsten. Her er den kunstneriske idé i højsædet og vi har mindre fokus på det tekniske. Vi skaber et kunstnerisk legeland, hvor vi lader os inspirere af de store videokunstnere fra det 20. og 21. århundrede. Her er plads til at eksperimentere og blive inspireret i feltet mellem billedkunst og filmmediet. Vores underviser på faget vil møde dig på dit niveau, og få dine videoegenskaber til at vokse sammen med dig.

Hvis du vil have et helt højskoleophold, der centrer sig om film, kan du faktisk få film på skemaet hver dag – du skal blot vælge Film som hovedfag, og supplerer faget med sidefagene Filmanalyse og dette fag, Videokunst.

Vil du høre mere, møde vores filmunderviser eller forbi og se skolen? Så kontakt os eller book en rundvisning.  

 

Højskole film

Sammensæt dit eget skema. Se også:

Johannes vilbjørn røllike

Johannes vilbjørn røllike

Højskolelærer i Film

Johannes er uddannet filminstruktør fra Super8 og har flere års erfaring som underviser bag sig, bl.a. fra Station-Next og Askov Højskole. Han elsker, når elevernes ambitioner får vokseværk under en medrivende filmproduktion.
Udover filmproduktion er Johannes også tosset med sportsverdenen, dyreriget og livets store spørgsmål…

Mail:
jg@hojskolenmors.dk

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN