fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Bæredygtige hverdagshacks

DERFOR SKAL DU VÆLGE BÆREDYGTIGE HVERDAGSHACKS

I bæredygtige hverdagshacks ser vi på planetens tilstand og undersøger derudfra, hvordan vi kan sænke vores klimabelasting som individer. Dette gør vi ved at se på en masse forskellige løsninger så som: minimalisme, zero waste, væredygtighed, formidling, aktivisme, natursyn og den følelsesmæssige håndtering af klimakrisen. 

Klimakrisen påvirker os alle, og på Højskolen Mors er vi interesserede i at undersøge, hvad vi som individer kan gøre i denne krise. Derfor er vi ikke bange for at erklære os for bæredygtighedsnørder!

Vi nørder bæredygtighed på flere forskellige måder, så undervisningen bliver mindst mulig envejskommunikation, men i stedet diskussioner, film, forestilling, oplæg, meditation, gåture og eksperimentering med at lave egne produkter. Undervisningen i Bæredygtige hverdagshacks vil både foregå i køkkenet, i klasselokalet, i vores bæredygtige permahave og på tur, og du kan tilmed være med til at udforme undervisningen i bæredygtige hverdagshacks, så du får absolut mest ud af faget. 

Hvis du ikke kan få nok af bæredygtighed, kan du få endnu mere bæredygtighed på skemaet med fagene Permakultur og Bæredygtigt byggeri

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693 • EAN:5790002725647

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN