fbpx
}

mandag til fredag: 08.00 - 14.00

info@hoejskolenmors.dk

Bæredygtige hverdagshacks

DERFOR SKAL DU VÆLGE BÆREDYGTIGE HVERDAGSHACKS

I bæredygtige hverdagshacks ser vi på planetens tilstand og undersøger derudfra, hvordan vi kan sænke vores klimabelasting som individer. Dette gør vi ved at se på en masse forskellige løsninger så som: minimalisme, zero waste, væredygtighed, formidling, aktivisme, natursyn og den følelsesmæssige håndtering af klimakrisen. 

Klimakrisen påvirker os alle, og på Højskolen Mors er vi interesserede i at undersøge, hvad vi som individer kan gøre i denne krise. Derfor er vi ikke bange for at erklære os for bæredygtighedsnørder!

Vi nørder bæredygtighed på flere forskellige måder, så undervisningen bliver mindst mulig envejskommunikation, men i stedet diskussioner, film, forestilling, oplæg, meditation, gåture og eksperimentering med at lave egne produkter. Undervisningen i Bæredygtige hverdagshacks vil både foregå i køkkenet, i klasselokalet, i vores bæredygtige permahave og på tur, og du kan tilmed være med til at udforme undervisningen i bæredygtige hverdagshacks, så du får absolut mest ud af faget. 

Hvis du ikke kan få nok af bæredygtighed, kan du få endnu mere bæredygtighed på skemaet med fagene Permakultur og Bæredygtigt byggeri

 

UNDERVISER I BÆREDYGTIGE HVERDAGSHACKS

UNDERVISER I BÆREDYGTIGE HVERDAGSHACKS

MARIE COX

Marie er certificeret permakultur haveelsker med grønne finger og en stor interesse i bæredygtigt livstil. Marie har ekstremt grønne fingre, er enormt nysgerrig på bæredygtighed og zero waste og er en underviser, der opmuntre til leg og eksperimenter med perma- og bæredygtighedsprincipper. Marie underviser i Permakultur og Bæredygtigt Genbrugsdesign og kommer direkte fra en stilling ved Permakulturhaven Myrrhis, der er den førende have indenfor permakultur i Danmark. Marie og hendes mand Peter, der er Udelivslærer på Højskolen Mors, bor i et Tiny House lige ved foden af skolen, der er bygget efter alle bæredygtighedsprincipperne. Tidligere har Marie arbejdet på det Det Kongelige Teater.

 

Højskolen Mors • Salgerhøjvej 36 • 7900 Nykøbing Mors 

Mail: info@hoejskolenmors.dk 

Tel. +45 88 77 97 20

cvr. nr. 40073507 • Reg. 9133 Kontonr. 0002000693

©Hoejskolenmors.dk | Web design: RADESIGN